Ανεγκέφαλοι και βάνδαλοι έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη της Μητρόπολης Χανίων | Photos

ανεγκέφαλοι-και-βάνδαλοι-έγραψαν-συν-1022820

Τον εξωτερικό χώρο του Μητροπολιτικού Ναού των Εισοδίων επέλεξαν για να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους ανεγκέφαλοι που έγραψαν με σπρέι στην πρόσοψη της Εκκλησίας συνθήματα.

Το συμβάν διαπιστώθηκε τις πρωινές ώρες και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, οι άγνωστοι βέβηλοι, φρόντισαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το Κράτος και την Εκκλησία χρησιμοποιώντας την πρόσοψη του Ναού.

Zarpanews.gr

11 thoughts on “Ανεγκέφαλοι και βάνδαλοι έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη της Μητρόπολης Χανίων | Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΥΤΑ ΤΑ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝ@ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΟ-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

    1. Ξερεις πολυ καλα συντροφε ποιοι το κανανε και δεν ηταν προβοκατορες. Πηγαινε μια βολτα μεχρι τη Ροζα Νερα να σου το επιβεβαιωσουν

  2. Ισχύει… Δυστυχώς η εκκλησία έχει μυαλά όσα και την εποχή που μπήκαν οι πέτρες αυτές. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ούτε τα κτίρια ούτε τα ράσα ούτε οι σταυροί.

    Τουλάχιστο η Κρητική εκκλησία διαχωρίζεται από την άλλη των σκανδάλων πάσης ελλάδος

  3. agapito zarpa,

    kala ta les gia tous anegkefalous ap ekso.. gia tous anegkefalous apo mesa, de vlepo to idio menos omos otan kaloun ton kosmo na koinonisoun legontas oti pane gia askisi!!!oute otan me kratiki entoli einai to mono magazi pou tha anoiksei gia leitourgies xoris pistous!!!giati na min anoiksoume kai tis kafeteries oris pelates, kai ta kommotiria xoris mallia klp….na pesoun oles oi ekklisies kai naoi kai na mi meinei tipota orthio apo opoiadipote thriskeia!!

  4. Η εκκλησία των Χανίων, η Μητρόπολη, έκλεισε το συσσίτιό της. Σε τέτοιους καιρούς που άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι στον ιό, χωρίς σπίτι και άλλοι χωρίς δουλειά, αυτοί αποφασίζουν να νίψουν τας χείρας τους. Ανεύθυνοι ; εγκληματίες ; κακοί άνθρωποι ; αδιάφοροι ; Δεν ξέρω… Και δεν έχει να κάνει με τον σεβασμό στην θρησκεία που πιστεύει κάποιος. Έχει να κάνει με το τι κάνουν οι πιστοί αυτής της θρησκείας. Το σύνθημα από όσο βλέπω δεν λέει κάτι για τον χριστιανισμό. Την εκκλησία κρίνει για αυτά που κάνει ή μάλλον για αυτά που ΔΕΝ κάνει. Κρίμα τις πέτρες, κρίμα και τα μυαλά μας.

  5. Για να πούμε και του …Θεού το δικιο,ολοι κανουν δωρεες με τον ενα ή το αλλο τροπο η Ελληνικη Εκκλησια στο συνολο της …απουσιαζει…»Σφαξε με Αγα μ να αγιασω» λεγανε πριν 200 χρονια…»μα η Εκκλησια ειναι φτωχη»…’Ελα τωρα!!!!Ποιον κοροιδευεις…!!!

    Παντως τα συσσιτια στη Σπλαντζιας δεν ανήκουν στην Εκκλησια ,αν εννοουμε αυτα…

  6. Αφού ξέρουν ποιοι είναι, χρόνια τώρα γράφουν συνθήματα σε όλα τα Χανιά.
    Ας πάνε στην Ρόζα Νερά και σε κάτι ομάδες στην Χαλεπά και το Πολυτεχνείο και ας τους μαζέψουν.
    Κι ας είναι μερικοί παιδιά Συριζαιων και άλλων» επιφανών αριστερών» της χανιώτικης κοινωνίας .
    Αριστεροί με την τσέπη δεξιά βέβαια πάντα….

  7. Τόσα χρόνια το η μαφία της εκκλησίας κατακλέβει τον κοσμάκη και μας πείραξαν κάτι πέτρες που «λερώθηκαν»… Οι «ληστές με τα μαύρα», αυτοί οι σκοταδιστές, φασίστες που σε τόσα σκάνδαλα (οικονομικά, σεξουαλικά) έχουν μπλεχτεί, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας. Αν υπήρχε ιστορική μνήμη θα έπρεπε να τους πάρουμε στο κυνήγι και να πληρώσουν για όλες τις αμαρτίες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook