Ανδρας επέζησε θαμμένος στα χιόνια για μια εβδομάδα στο αμάξι του, τρώγοντας χιόνι και κρουασάν

ανδρας-επέζησε-θαμμένος-στα-χιόνια-γι-1645476

Ένας 81χρονος άνδρας που αγνοούνταν για σχεδόν μία εβδομάδα βρέθηκε ζωντανός και καλά στην υγεία του μέσα στο αυτοκίνητό του, παγιδευμένος από τις πρόσφατες χιονοθύελλες που έπληξαν την Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ινίο, ο άνδρας βρέθηκε στις 2 Μαρτίου, όταν το πλήρωμα ελικοπτέρου της περιπολίας της Καλιφόρνιας τον εντόπισε να κουνάει το χέρι του από το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν θαμμένο κάτω από το χιόνι.

«Όταν το πλήρωμα πλησίασε για επιθεώρηση, ένα παράθυρο άνοιξε και ένα άτομο άρχισε να χαιρετάει από το εσωτερικό του οχήματος» ανέφερε ο σερίφης στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον δίκτυο KTVN, πρόκειται για τον 81χρονος Τζέρι Άλαν Τζουρέτ. Ο Τζουρέτ είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τις 24 Φεβρουαρίου, καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το Μπιγκ Πάιν της Καλιφόρνιας στο Γκαρντερβίλ της Νεβάδα.

«Πιστεύω πραγματικά πως ήταν ένα θαύμα» δήλωσε ο αδερφός του, Τζό Τζουρέτ στο PATCH. «Ο πιλότος είχε ξεμείνει σχεδόν από βενζίνη» συνέχισε. «Αλλά κοίταξε κάτω και είδε κάτι που έμοιαζε με βράχο. Μαζί με έναν άλλον άνδρα που ήταν στο αυτοκίνητο κοίταξαν κάτω και είδαν το αυτοκίνητο του αδερφού μου. Ήταν σχεδόν θαμμένο στο χιόνι, αλλά όχι εντελώς. Έβγαλε το χέρι του από το παράθυρο και το κούνησε». Ο Τζουρέτ επέζησε τρώγοντας χιόνι και κρουασάν, σύμφωνα με το Patch.

Φονική κακοκαιρία σάρωσε την Καλιφόρνια

Φωτογραφίες που μοίρασε το γραφείο του σερίφη έδειχναν σωρού χιονιού να καλύπτουν μεγάλο μέρος της περιοχής κατά μήκος του Ντεθ Βάλεϊ Ρόουντ όπου βρέθηκε ο Τζουρέτ. Ο σερίφης περιέγραψε την τοποθεσία ως έναν «δύσβατο δρόμο που εκτείνεται νότια της 168 και οδηγεί στο Εθνικό Πάρκο Death Valley». Υπενθυμίζεται ότι ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άτομα.

«Χαμογελούσε σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αεροδρόμιο» δήλωσε ο αδερφός του στο δίκτυο. «Ήταν χαρούμενος που είχε καταφέρει να βγει ζωντανός».

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook