Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις της Ryanair στην Ιταλία – Τι προβλέπεται για τους ταξιδιώτες

αναστέλλονται-όλες-οι-πτήσεις-της-ryanair-στ-812346

Η Ryanair ανακοίνωσε την αναστολή όλων των πτήσεων προς/από και εντός Ιταλίας, μετά από την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να θέσει σε καραντίνα ολόκληρη τη χώρα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν ως εξής:

1. Από τις 24:00 την Τετάρτη 11 Μαρτίου έως 24:00 την Τετάρτη 8 Απριλίου, η Ryanair θα αναστείλει όλες τις πτήσεις εσωτερικού στην Ιταλία.

2. Από τις 24:00 την Παρασκευή 13 Μαρτίου έως τις 24:00 την Τετάρτη 8 Απριλίου, η Ryanair θα αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι επιβάτες έλαβαν σήμερα ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερώθηκαν σχετικά με τις ακυρώσεις πτήσεων.

Οι επιβάτες που αναζητούν επαναπατρισμό μπορούν να λάβουν ελεύθερη μετακίνηση σε προηγούμενη πτήση της Ryanair, η οποία λειτουργεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Μαρτίου.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πλήρους επιστροφής χρημάτων ή ταξιδιωτικής πίστωσης που θα μπορεί να εξαργυρωθεί στις πτήσεις της Ryanair τους επόμενους 12 μήνες.

Η Ryanair εξακολουθεί να συμμορφώνεται πλήρως με τις κατευθυντήριες οδηγίες και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις της ΠΟΥ και της εθνικής κυβέρνησης. Η κατάσταση αλλάζει σε καθημερινή βάση και όλοι οι επιβάτες στις πτήσεις που πλήττονται από απαγορεύσεις ταξιδιών ή ακυρώσεις λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσφέρονται μεταφορές πτήσεων, πλήρεις επιστροφές χρημάτων ή ταξιδιωτικές πιστώσεις.

Η Ryanair απολογείται ειλικρινά σε όλους τους πελάτες για αυτές τις διακοπές του προγράμματος, οι οποίες προκαλούνται από τους περιορισμούς της εθνικής κυβέρνησης και την τελευταία απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης για καραντίνα ολόκληρης της χώρα για την καταπολέμηση του ιού Covid-19.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook