Μεγάλη αναστάτωση σε περιοχές των Χανίων από περίεργους βρόντους | Video

μεγάλη-αναστάτωση-σε-περιοχές-των-χαν-1419207

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία έχουν προκαλέσει σε πολίτες των Χανίων περίεργοι θόρυβοι μεγάλης έντασης που ακούγονται τις τελευταίες δυο ημέρες σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Νέα Χώρα, Γαλατάς, Σταλός, Άγιος Ονούφριος, Αγία Μαρίνα, Πύργος Ψηλονέρου, είναι μερικές από τις περιοχές όπου οι κάτοικοι εδώ και τρεις ημέρες προσπαθούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν στο zarpanews.gr, «είναι κάτι σαν σεισμός αλλά δεν είναι σεισμός. Χτυπάνε τα πορτοπαράθυρα εδώ και δυο μέρες.»

«Στη Νέα Χώρα το έδαφος είναι αμμώδες και τα σπίτια χορεύουνε», τόνισε μια αναγνώστρια.

«Έχουμε ένα μικρό ξενοδοχείο στον Πύργο Ψηλονέρου και έχουν τρομοκρατηθεί όλοι οι πελάτες. Είμαστε σε τουριστική περίοδο. Θέλουμε μια απάντηση», είπε άλλος Χανιώτης στο zarpanews.gr.

Από τον Σταλό αναφέρουν: «Τρεις μέρες τα παράθυρα χτυπάνε».

Έχουν κυκλοφορήσει και βίντεο, όπου φαίνεται ότι τα παραθυρόφυλλα ξαφνικά αρχίζουν να τρίζουν, χωρίς να συμβαίνει τίποτα άλλο.

Στο βίντεο παρακάτω φαίνεται μια τέτοια περίπτωση, αν και πρέπει να επισημανθεί ότι τα στόρια είναι κατεβασμένα και δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δεν βρίσκεται κάποιος από πίσω.

Η αρχική εντύπωση ήταν ότι μπορεί να επρόκειτο για φάρσα, αλλά τα τηλεφωνήματα πολιτών στο zarpanews.gr είναι δεκάδες και δεν είναι σαφές αυτή την ώρα, περί τίνος πρόκειται.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook