Ανακοινώνει εντός 10 ημερών τους υποψηφίους του συνδυασμού του ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

ανακοινώνει-εντός-10-ημερών-τους-υποψηφ-815335

Σε ανακοίνωση του κύριου όγκου του ψηφοδελτίου του προχωρά το πολύ σε 10 μέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης όπως έκανε γνωστό σήμερα σε πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Χανίων. Παράλληλα, όπως είπε θα μείνουν θέσεις ανοικτές για «καλές περιπτώσεις» -όπως είπε- επαναλαμβάνοντας την θέση ότι στην περιφέρεια δεν χωράνε πολιτικές αγκυλώσεις, συνεπώς είναι καλοδεχούμενοι όσοι νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν, έχουν την θέληση, τις γνώσεις και νέες φρέσκες ιδέες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της συμμετοχής των νέων στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Πρέπει η νέα γενιά να δραστηριοποιηθεί έμπρακτα με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι νέοι Έλληνες είναι πλήρως χειραφετημένοι, μορφωμένοι, δημιουργικοί και θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να δραστηριοποιούνται.» τόνισε.

Για τις καταστροφές

«Θεωρώ ότι εκτέθηκε η Περιφερειακή Διοίκηση γιατί ενώ πρόκειται για φαινόμενα που κατ’ εξακολούθηση συνέβαιναν, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι καθόλου και σε επίπεδο υποδομών και προφανώς η συντήρηση δεν έχει γίνει καθόλου. Περιμένω να κοπάσει λίγο όλο αυτό και να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι. Εξάλλου, το κόστος της πρόληψης είναι πολύ μικρότερο από το τωρινό κόστος της αποκατάστασης.» ανέφερε.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις νέων για την προσφορά τους στην τοπική οργάνωση και τη νεολαία του κόμματος αλλά και η κοπή της πίτας και οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και εκλογικές επιτυχία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook