Αλέξης Παππάς: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά το Survivor

αλέξης-παππάς-ποιο-είναι-το-επόμενο-επ-1209978

Πολλούς θαυμαστές, αλλά και φανατικούς πολέμιους έχει αποκτήσει το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Αλέξης Παππάς με τον έντονο χαρακτήρα που έχει ξεδιπλώσει στο «Survivor 4» και πολλοί ίσως αναρωτιούνται τι του επιφυλάσσει ο ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης. Η παρουσία του έχει φέρει τα πάνω- κάτω στο Survivor και εκτός από το υπέρογκο χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει υπάρχουν και επαγγελματικές προτάσεις που φαίνεται ότι τον «περιμένουν» μόλις επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο.

Τον αποκαλούν «Δρακουμέλ», «Βόλντεμορτ» και «ελεύθερο σκοπευτή» αλλά ο Αλέξης Παππάς δεν πτοείται! Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης (21/4) λίγο πριν μάθουμε την αποχώρηση από το Survivor, η Έλενα Πολυκάρπου σχολίασε τα επόμενα σχέδια του Αλέξη, που «κοιμάται» στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και η τύχη του δουλεύει: «Το Bachelor είναι μία πρόταση που του έχει γίνει. Έμαθα από την Acun Medya ότι για 9 μήνες όλοι οι παίκτες έχουν συμβόλαιο. Και ειδικά τον Αλέξη Πάππα δεν θα τον αφήσουν εύκολα. Και αυτό που μου είπαν είναι ότι σε σίριαλ τον προορίζουν για έναν ρόλο «κακού»».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης (21/4) ανέφερε ότι ο Αλέξης Παππάς έχει κάνει μια συμμετοχή σε μία εξαιρετική ταινία μικρού μήκους του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Βενετόπουλου – με τίτλο «1980» – στην οποία πρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου. Ο Αλέξης Παππάς συμμετείχε στην ταινία πριν μπει στο Survivor και τώρα βλέπουμε το πρώτο τρέιλερ.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει βρεθεί ο Αλέξης Παππάς πολύ πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο γοητευτικός ηθοποιός που για 1,5 χρόνο πρωταγωνιστούσε στις «8 λέξεις» και κατόπιν εμφανίστηκε στο J2US του Νίκου Κοκλώνη, είχε αποκαλύψει ότι δέχτηκε πρόταση για να είναι εκείνος αρχικά ο πρώτος Έλληνας Bachelor, ωστόσο όταν άκουσε το concept αρνήθηκε.

Για την αποχώρησή του από τη σειρά «8 Λέξεις», ο Αλέξης Παππάς είχε πει τότε πως δεν υπήρξε κανένα παρασκήνιο και καμία παρεξήγηση με τον Ανδρέα Γεωργίου. «Η πόρτα επικοινωνίας με τον Ανδρέα Γεωργίου παραμένει ανοιχτή… Ήταν όλα εξαιρετικά ωστόσο η κατάσταση με τον κορονοϊο και η δυσκολία στα ταξίδια οδήγησαν σε ένα από κοινού διαζύγιο» είχε αναφέρει στο «Ευτυχείτε». Πάντως ο Ανδρέας Γεωργίου σχολιάζοντας στα social την αναμέτρηση Ηλία Μπόγδανου – Αλέξη Παππά, έγραψε με νόημα: ««Ο Spiderman της καρδιάς μας!! Ηλίας Μπόγδανος».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook