Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Μια ανάσα από τον τελικό έφτασε ο ταλαντούχος Χανιώτης Masterchef – Η συγκινητική αποχώρηση | Video

αλέξανδρος-αντωνελάκης-μια-ανάσα-από-1702654

Μπορεί να μην κατάφερε να πάει τελικό, ωστόσο μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τον Χανιώτη σεφ ο οποίος ξεχώρισε στο φετινό Masterchef και κατέκτησε την τρίτη θέση του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μέσα από  δύο μαγειρικές δοκιμασίες, ο Αλέξανδρος και η Μαρία Μπέη βαθμολογήθηκαν για τις προσπάθειές τους οι οποίες ήταν ομολογουμένως πολύ καλές και κρίθηκαν… στις λεπτομέρειες.

Ωστόσο η Μαρία Μπέη ήταν αυτή που πέρασε στον τελικό μαζί με τον Νίκο Τράκα.

Ο 37χρονος Αλέξανδρος, όντας από την αρχή στον μαγειρικό διαγωνισμό και έχοντας μαγειρέψει τις περισσότερες φορές από όλους, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο Masterchef και, παρά τις όποιες δυσκολίες ή και διαφωνίες με άλλους παίκτες, να φύγει ως ένας από τους καλύτερους μάγειρες και τα καλύτερα παιδιά!

Όπως είπε ο ίδιος:

«Πέρασα πάρα πολύ καλά, δεν στεναχωριέμαι πολύ, μην είμαι και άπληστος γιατί εχω φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Θα ήθελα ιδανικά να έχω φτάσει στον τελευταίο στόχο αλλά νομίζω ότι έχω κλείσει αρκετούς. Νιώθω γεμάτος, απότε αυτό μου αρκεί. Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος που ξαναπροσπάθησα» είπε ο Χανιώτης σεφ ο οποίος εξέφρασε και την μεγάλη επιθυμία του να δει την κόρη του μετά από σχεδόν 6 μήνες.

Οι κριτές από τη μεριά τους εξήραν τις μαγειρικές του ικανότητες, μίλησαν για τα νόστιμα και τεχνικά άρτια πιάτα του, ενώ χαρακτηριστική ήταν η φράση του Σωτήρη Κοντιζά: «Για μένα δεν αποχωρείς. Κερδίζεις την τρίτη θέση με το κεφάλι ψηλά»

Κλείνοντας, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να πει δυο τελευταία λόγια, ο Αλέξανδρος ο οποίος είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών, «καθαρός» εδώ και πολλά χρόνια, απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Όπως κι εγώ εμπνεύστηκα από άλλους ανθρώπους και βγήκα από τα σκοτάδια μου, ελπίζω και εγώ να καταφέρω να εμπνεύσω έστω κι έναν άνθρωπο, να πάρει αυτή τη σπίθα και να δει ότι μπορεί να αλλάξει και να κάνει το βήμα. Για μένα αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook