Aida: Η εντυπωσιακή όπερα του Giuseppe Verdi στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος»

aida-η-εντυπωσιακή-όπερα-του-giuseppe-verdi-στον-δημοτ-162986

K08_18Η εντυπωσιακή όπερα του Giuseppe Verdi, Aida, προβάλλεται στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος» τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στις 21.30, σε μαγνητοσκοπημένη προβολή από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

  • Διευθυντής ορχήστρας: Fabio Luisi
  • Σκηνοθεσία: Sonja Frisell
  • Σκηνικά: Gianni Quaranta
  • Κουστούμια: Dada Saligeri
  • Φωτισμοί: Gil Wechsler
  • Χορογραφίες: Alexei Ratmansky

Διανομή: Liudmyla Monastyrska (Αΐντα), Olga Borodina (Άμνερις), Roberto Alagna (Ρανταμές), George Gagnidze (Αμονάσρο), Štefan Kocán (Ραμφίς), Miklós Sebestyén (Βασιλιάς)

Η εντυπωσιακή όπερα του Verdi που διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο, παρουσιάζει την Ουκρανή σοπράνο Liudmyla Monastyrska, που κάνει το ντεμπούτο της στη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στον ομώνυμο ρόλο της σκλαβωμένης Aιθιοπίδας πριγκίπισσας. Η Olga Borodina, μια από τις πιο γνωστές στον κόσμο ερμηνεύτριες του ρόλου, είναι η βασιλική αντίπαλος της Αΐντας, η Αμνερίς, και ο Roberto Alagna είναι ο ήρωας Ρανταμές που πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη του για την Αΐντα και το καθήκον απέναντι στη χώρα του. Ο Fabio Luisi διευθύνει τις πρώτες παραστάσεις του έργου στη Μet. Εμφανίζονται ακόμα ο George Gagnidze στον ρόλο του αιθίοπα βασιλιά Αμονάσρο. Η εντυπωσιακή σκηνοθεσία της Sonja Frisell χρησιμοποιεί όλες τις θεατρικές δυνατότητες της σκηνής της Μet με σκοπό να εισαγάγει το κοινό στο μεγαλείο της αρχαίας Αιγύπτου.

Είσοδος : 10 €
Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Κινηματογράφου ΚΗΠΟΣ 19.30 – 22.30

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook