Aegean: Νέες πτήσεις από Ρόδο προς Χανιά και Ηράκλειο

aegean-νέες-πτήσεις-από-ρόδο-προς-χανιά-και-1538214

Έξι νέες συνδέσεις εσωτερικού προστέθηκαν στο θερινό πρόγραμμα της Aegean Airlines για το 2025.

Ειδικότερα, προστέθηκαν τρεις συνδέσεις από το Ηράκλειο προς Κέρκυρα, Κω και Νάξο. Η σύνδεση με Κέρκυρα θα πραγματοποιείται από τις 2 Ιουνίου έως τις 12 Σεπτεμβρίου, 2 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος A320. Το δρομολόγιο αυτό επανέρχεται μετά τον Ιούλιο/ Αύγουστο του 2021 όταν πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά από την Olympic Air.

Η σύνδεση Ηράκλειο – Κως έχει προγραμματιστεί από τις 2 Ιουνίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2025, με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος ATR42 και το Ηράκλειο – Νάξος θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Οκτωβρίου, με συχνότητα πτήσεων 2 φορές την εβδομάδα και ίδιου τύπου αεροσκάφος.

Παράλληλα, εισάγονται τρία νέα δρομολόγια από Ρόδο, με Χανιά, Ηράκλειο και Σαντορίνη που θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος ATR42. Η σύνδεση με Χανιά θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις οι οποίες θα γίνουν 4 εβδομαδιαίες από την 1η Ιουνίου έως τις 12 Οκτωβρίου.

Το δρομολόγιο προς Ηράκλειο ξεκινάει στις 30 Μαρτίου με μία καθημερινή πτήση – και «επανέρχεται» μετά τον Ιούνιο του 2022 όταν πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά από την Olympic Ai.

Τέλος, η σύνδεση Ρόδος – Σαντορίνη θα πραγματοποιείται από τις 3 Ιουνίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2025, 3 φορές την εβδομάδα.

Πρόσφατα προστέθηκε στο θερινό πρόγραμμα του 2025 και η σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σύρος, η οποία θα πραγματοποιείται από τις 3 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα και αεροσκάφος ATR72.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook