7 δημιουργικές ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

7-δημιουργικές-ιδέες-για-να-στολίσετε-τ-1576564

Υπάρχουν πολλοί δημιουργικές ιδέες τρόποι για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να δώσετε φέτος μία άλλη διάσταση στον διάκοσμο του σπιτιού σας.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ολοένα και πιο δημοφιλή και πολλοί επιλέγουν ένα φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα τεχνητό ή ένα χρωματιστό — ακόμα και τα ανάποδα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν γίνει δημοφιλή για άτομα με μικρότερους χώρους ή κατοικίδια που ανακατεύονται με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στυλ, ο προϋπολογισμός σας και οι περιορισμοί χώρου σας, έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

7 δημιουργικές ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

1. Προσθέστε μια έκρηξη χρώματος στο δέντρο σας

Για να δώσετε λίγη επιπλέον αίσθηση στη διακόσμηση του δέντρου σας, επιλέξτε έναν συνδυασμό σχημάτων και υφών. «Φωτεινά, μη παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία προσθέτουν funky αίσθηση στη διακόσμηση των διακοπών σας», λέει στο realsimple.com η Katie Kime, σχεδιάστρια στο Ώστιν του Τέξας. Οι πολύχρωμες φούντες από νήματα προσφέρουν ένα απροσδόκητο ποπ, ενώ τα μεταλλικά στοιχεία , οι καθρέφτες και οι ιριδίζουσες πινελιές αντανακλούν τα φωτάκια.

2. Στολίστε ένα φυτό σε γλάστρα

Στολίστε έναν ψηλό κάκτο ή ένα άλλο ανθεκτικό φυτό εσωτερικού χώρου για μια ιδιαίτερη ανανέωση. Με μικρότερο αποτύπωμα από ένα τυπικό έλατο, ένα φυτό σε γλάστρα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

3. Ανανεώστε την κλασική διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

«Ισορροπήστε εκλεπτυσμένα και προσωπικά στοιχεία για να δημιουργήσετε κάτι που είναι κομψό και ουσιαστικό», λέει η Rebecca Atwood , σχεδιάστρια στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ξεκινήστε με στολίδια από ασήμι, χρυσό και ροζ και μετά προσθέστε κάποια δικά σαςαναμνηστικά. Ολοκληρώστε με μια παραδοσιακή γιρλάντα.

4. Κάντε ένα μονόχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο να λάμψει

Εάν θέλετε ένα συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων, προσθέστε απροσδόκητα στολίδια όπως γράμματα, διασκεδαστικά σχήματα και ασυνήθιστα αντικείμενα όπως π.χ. κοχύλια.

5. Βρείτε μια ιδέα διακόσμησης

Το κόκκινο και το πράσινο θα είναι πάντα τα βασικά χρώματα της σεζόν, αλλά δεν πειράζει να πειραματιστείτε με μια νέα παλέτα – όπως, ας πούμε, το μανταρινί και το γκρι ανθρακί. Και σκεφτείτε απαλές μπάλες και πομ-πον, που είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντέχουν τα κατοικίδια και τα παιδιά.

6. Στολίστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φιλικό προς τα παιδιά

Επιλέξτε εξαιρετικά ανθεκτικά στολίδια και ένα θέμα διακόσμησης που μπορεί να λατρέψουν τα παιδιά – όπως ένα δέντρο στολισμένο με λούτρινα ζώα.

7. Διακοσμήστε με γιρλάντες

Μια γιρλάντα προσθέτει αμέσως έντονο χρώμα και πλούσια υφή στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αν επιλέξετε υφασμάτινες, μπορούν να κρύψουν εκείνα τα αναπόφευκτα γυμνά σημεία του δέντρου. Ξεκινήστε με μία χρωματική παλέτα.

healthstories.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook