5 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο σου παντελόνι και το καλοκαίρι

5-τρόποι-για-να-φορέσεις-το-μαύρο-σου-πα-1514441

Ένα διαχρονικό item που μπορεί να σώσει την καλοκαιρινή σου ρουτίνα

Το μαύρο παντελόνι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά items της ντουλάπας μας και οι γυναίκες το αγαπάμε πολύ. Εύκολο, κομψό και stylish είναι ένα από τα λίγα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το κατάλληλο styling φυσικά. Και έπειτα δεν υπάρχει καμία, που να μην έχει έστω ένα μαύρο παντελόνι στη συλλογή της.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, η αλήθεια είναι ότι το μαύρο δεν είναι το αγαπημένο μας χρώμα, αφού οι περισσότερες προτιμάμε τα colorful items ης σεζόν. Ωστόσο, για τα look στην πόλη, ένα φαρδύ, wide leg παντελόνι, με ψηλή μέση και άνετη φόρμα μπορεί να μετατραπεί στο πιο αγαπημένο σου passe part tout. Και αυτό γιατί μπορείς να το αξιοποιήσεις ήδη από το πρωί στο σύνολο που θα επιλέξεις για το γραφείο σου, αλλά και το βράδυ για τις εξόδους σου με φίλους. Αν εσύ παρόλα αυτά αντέχεις ένα skinny μαύρο παντελόνι ακόμη και με τόση ζέστη, τότε go for it. Όπως ήδη ξέρεις, τα skinny παντελόνια κάνουν μεγάλο come back.

Η καλύτερη λύση για να φορέσεις το καλοκαίρι ένα μαύρο παντελόνι είναι το minimal styling. Οι απλές γραμμές, η basic χρωματική παλέτα και τα πολυτελή υλικά, θα δώσουν τον αέρα που θέλεις στο όλο look σου. Τον αέρα του effortless coolness δηλαδή, που θέλουμε για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Τα tops της σεζόν, σε γεωμετρικές γραμμές είναι το τέλειο matching, όπως ένα one shoulder ή ένα 90s cube top. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα crop τοπάκια, αν έχεις επιλέξει ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι.

Τα flats της σεζόν είναι η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα look με μαύρο παντελόνι, ειδικά αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και φορέσεις ένα wide leg pants. Οι δίπατες σαγιονάρες είναι μία πολύ ενημερωμένη εναλλακτική με 00s επιρροή. Αν προτιμάς τα κλασικά παπούτσια, τότε ένα flat δερμάτινο σανδάλι με λεπτά straps ταιριάζει ιδανικά, το ίδιο ισχύει και για τα άνετα sliders, που έχουμε ερωτευτεί φέτος.

Τα 5 καλύτερα looks σου δείχνουν πώς να βάλεις το μαύρο παντελόνι το καλοκαίρι:

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook