4 λόγοι που θα σε πείσουν να χρησιμοποιείς ορό προσώπου για την επιδερμίδα σου

4-λόγοι-που-θα-σε-πείσουν-να-χρησιμοποιε-1659715

Ο ορός προσώπου είναι ένα καλλυντικό προϊόν με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών που έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, και στοχεύει σε συγκεκριμένες ανάγκες του.

Οι οροί προσώπου έχουν βάση το νερό ή τα έλαια και μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά, μία ή δύο φορές την ημέρα ανάλογα με τα συστατικά τους.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα οφέλη από τη χρήση των ορών προσώπου:

Διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Οι οροί δημιουργούνται με τη χρήση μικρότερων μορίων του δραστικού συστατικού. Αυτά τα μόρια είναι περισσότερο ικανά να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Εμφανίζουν τ’ αποτελέσματά τους πιο γρήγορα. Τα σέρουμ εφαρμόζονται το πρωί ή το βράδυ και παραμένουν στην επιδερμίδα για πολλές ώρες. Με αυτό τον τρόπο, τα συστατικά τους έχουν περισσότερο χρόνο για να δράσουν, και γι΄ αυτό στους περισσότερους ορούς, τ’ αποτελέσματά τους είναι εμφανή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βελτιώνουν την ακμή. Τα serums που περιέχουν συγκεντρώσεις βιταμίνης C, νιασιναμίδης ή ρετινόλης μπορούν να κάνουν τα πάντα, από τη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής, τη μείωση της περίσσειας λιπαρότητας, τη μείωση των φραγμένων πόρων έως και την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου για την επιτάχυνση της επούλωσης του δέρματος και τη βελτίωση του τόνου του δέρματος.

Βοηθούν στην ενυδάτωση. Οι οροί με υαλουρονικό οξύ, έχουν υψηλή ικανότητα συγκράτησης νερού. Η υγρασία είναι σημαντική για τη διατήρηση μιας ελαστικής και νεανικής εμφάνισης. Χωρίς επαρκή ποσότητα υγρασίας, το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα του. Οι οροί υαλουρονικού οξέος είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί γιατί απορροφούν έως και 1.000 φορές το βάρος τους σε νερό.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook