Χανιά | Το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημά του παρουσιάζει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

χανιά-το-δεύτερο-αστυνομικό-μυθιστόρ-311499

Το δεύτερο αστυνομικό του μυθιστόρημα με τον τίτλο «Έγκλημα στην παραλία της Βουλιαγμένης», παρουσιάζει στα Χανιά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Η παρουσίαση θα γίνει στο Νεώριο Μόρο, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η ηθοποιός Αλέξια Μπογδάνου.

Η «μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ» βρίσκει τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συναυλίας της. Ατύχημα ή δολοφονία; Ο αστυνόμος Χριστόφορος Μάρκου καλείται να εξιχνιάσει ακόμα μια υπόθεση και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον τραγικό θάνατο της Νένης Βαντά. Κι ενώ όλα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, μια απρόσμενη ανακάλυψη περιπλέκει ακόμα περισσότερο την έρευνα. Τι συνέβη στην παραλία της Βουλιαγμένης και πώς ο έμπειρος αστυνομικός θα ξετυλίξει το κουβάρι του πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα συμβάντος;

markogiannakisΣτο δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα , μετά το «Στον 5ο όροφο της Νομικής», ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης προσεγγίζει τη σκοτεινή πλευρά του κόσμου του θεάματος, με ατμοσφαιρικό τρόπο και διαρκείς ανατροπές.

O Χρήστος Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Paris II, Pantheon-Assas. Δικηγόρος από το 2004, εμπνευστής της έννοιας Criminart, του συνδυασμού Τέχνης και Εγκλήματος, ζει στο Παρίσι, ενώ, παράλληλα με τη συγγραφή, ετοιμάζει τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Η αναπαράσταση της ανθρωποκτονίας στη γαλλική ζωγραφική του 19ου αιώνα» και συμμετέχει με criminartistic installations σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook