Χανιά | Στο Ηράκλειο μάζεψαν τον τρίτο της παρέας που πυροβόλησε τους νεαρούς στα Νεροκούρου

χανιά-στο-ηράκλειο-μάζεψαν-τον-τρίτο-τ-233948

???????????????????????????????Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση απεύθυνε σήμερα το πρωί στους τρεις φερόμενους ως δράστες του περιστατικού, τη Δευτέρα το απόγευμα, στα Νεροκούρου ( δείτε εδώ ).

Και οι τρεις που παρουσιάστηκαν το πρωί στον εισαγγελέα, την Πέμπτη θα οδηγηθούν για να απολογηθούν στον ανακριτή και πλέον αναμένεται η κοινή απόφαση και των δύο για τον αν θα κριθούν προφυλακιστέοι η όχι.

xeiropedesΥπενθυμίζεται πως ο τρίτος εκ των φερόμενων ως δραστών συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές χθες αργά το βράδυ στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, «από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, συνελήφθη σε περιοχή του Ηρακλείου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ο τρίτος από τους δράστες που προχθές (13.04.2015), το βράδυ σε περιοχή των Χανίων, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο, σε βάρος, των 29χρονου, 19χρονου και 18χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο (19χρονου και 18χρονου).»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Στο Ηράκλειο μάζεψαν τον τρίτο της παρέας που πυροβόλησε τους νεαρούς στα Νεροκούρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook