Χανιά | Πρωτότυπα σοκολατένια αυγά και πασχαλινές δημιουργίες από το “Μοντέρνο”
Χειροποίητα σοκολατένια αυγά σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και μεγεθών μπορεί να βρει κανείς στα ζαχαροπλαστεία “Μοντέρνο” στα Χανιά που και φέτος το Πάσχα έχουν ετοιμάσει για μας πλούσια γλυκά και αλμυρά παραδοσιακά εδέσματα.
“Φέτος έχουμε κάνει ειδικές κατασκευές σε αυγά σοκολετένια, τα οποία είναι όλα χειροποίητα, με σοκολάτα υγείας ή σοκολάτα γάλακτος, σε παρά πολλά σχέδια και μεγέθη και σε τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ και φτάνουν μέχρι 25 ευρώ. Ο κόσμος ήδη ανταποκρίνεται πολύ θετικά” λέει στο zarpanews.gr η ιδιοκτήτρια Ντέπυ Ταμπακοπούλου.
Ακόμη, στα ζαχαροπλαστεία “Μοντέρνο” σε Τζανακάκη, Μακρύ Τοίχο και Κουνουπιδιανά, Ο κόσμος μπορεί να βρει χειροποίητα παραδοσιακά Πασχαλινά κουλουράκια στα 12 ευρώ το κιλό και πασχαλινό τσουρέκι, με πολίτικη συνταγή.
Ειδικά το Μ. Σάββατο ο κόσμος θα μπορεί να βρει και Πασχαλινά καλιτσούνια και κατόπιν παραγγελίας αλλά και έτοιμα και βέβαια μια πολύ μεγάλη ποικιλία από λαχταριστές τούρτες και τούρτες – παγωτό για την ημέρα του Πάσχα.





zarpanews.gr






