Χανιά | Πανελλήνιες 2018: Απαντήσεις και σχολιασμός σε Φυσική και Πληροφορική από το Φροντιστήριο “Μεθοδικό” | Photos

χανιά-πανελλήνιες-2018-απαντήσεις-και-σχ-701475

Το zarpanews.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο “Μεθοδικό” στα Χανιά, σας παρουσιάζει απαντήσεις και σχολιασμό θεμάτων σε Φυσική και Πληροφορική κατεύθυνσης στις Πανελλήνιες του 2018.

Στο τρίτο τους μάθημα εξετάστηκαν σήμερα Τετάρτη οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων για στο πλαίσιο των πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Φυσική: «Τα ρώτησαν όλα, έστω και με ένα μόριο»

Για θέματα που απαιτούσαν καλή προετοιμασία και εκτείνονταν σε όλη την ύλη του μαθήματος της Φυσικής, κάνει λόγο ο Γιάννης Πατούρας, φυσικός στο φροντιστήριο «Μεθοδικό».

«Το πρώτο θέμα ήταν εύκολο, το δεύτερο λίγο πιο δύσκολο με αρκετές απαιτήσεις, το τρίτο εύκολο και το τέταρτο, τρομακτικό στην όψη αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολο τελικά. Το Δ4 ήταν πολύ μεγάλο, ίσως να μην έφτασε ο χρόνος σε κάποιους μαθητές» σημειώνει και παρατηρεί πως ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων, κινήθηκε στα περυσινά επίπεδα, με κάποιες διαφοροποιήσεις. «Απαιτούσαν καλή προετοιμασία και διάβασμα σε όλη την ύλη. Τα ρώτησαν όλα έστω και με ένα μόριο» παρατηρεί, προσθέτοντας ωστόσο πως τα νούμερα ήταν στρωτά, τα αποτελέσματα στρογγυλά και οι πράξεις εύκολες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ “ΜΕΘΟΔΙΚΟ”

Τίποτα τραβηγμένο στην Πληροφορική

Βατά θέματα, εντός ύλης και χωρίς τραβηγμένα ζητούμενα ήταν τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματισμένο Περιβάλλον, σύμφωνα με τον Λάμπρο Τάγκα, καθηγητή στο φροντιστήριο «Μεθοδικό».

«Τα θέματα κινήθηκαν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, ήταν διαβαθμισμένα και ο καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορούσε να γράψει «άριστα» σημειώνει ο ίδιος, στο zarpanews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ “ΜΕΘΟΔΙΚΟ”

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook