Χανιά | Ο Κώστας Γύπαρης «χαιρέτισε» τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ

χανιά-ο-κώστας-γύπαρης-χαιρέτισε-το-279336

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, και μένοντας πιστός στις αντιμνημονιακές του αρχές, ο Κώστας Γύπαρης, δεν θα είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ενώ με δήλωσή του αποχωρεί και από το κόμμα.

Ακολουθεί η δήλωση του Κώστα Γύπαρη:

«Φιλές και φίλοι

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις  ήταν  για μένα , όπως και για  πολλούς  συμπατριώτες μας εξαιρετικά απογοητευτικές .

Η κυβέρνηση  μαζί με τους Ανεξαρτήτους  Έλληνες , κίνημα με το οποίο πολιτεύτηκα στις Ευρωεκλογές του 2014 και στις τελευταίες εθνικές Εκλογές του Ιανουαρίου, υποχώρησαν στους ασφυκτικούς είναι αλήθεια , εκβιασμούς των δανειστών.  Το μνημόνιο που ψηφίστηκε είναι αντίθετο στις θέσεις που υποστηρίζαμε  και προτείναμε στον Ελληνικό λαό .

Η προσωπική μου αξιοπρέπεια και η μέχρι τώρα πορεία μου δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω  σε αυτή την πορεία .

Για τους λογούς αυτούς παραιτούμε από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  και δεν θα συμμετέχω στις εκλογές αυτές .

Απέχω από κάθε διχαστικό λόγο. Περισσότερο  παρά ποτέ η Ελλάδα χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις που θα δώσουν τη δύναμη στην όποια ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει  .

Όσο με αφορά παραμένω πολιτικά ενεργός , σταθερός στις άξιες του  κεντρώου  δημοκρατικού και πατριωτικού χώρο όπως μου επιβάλει η οικογενειακή μου παράδοση και η προσωπική μου πορεία .

Όλοι όσοι ασπαζόμαστε την ελληνική ιδέα ,την παράδοση και την ιστορία ,τις  άξιες μας , τον τρόπο ζωής μας και τα κουβαλάμε μέσα μας είμαστε αδέλφια και συναγωνιστές και τίποτα δε μπορεί και δε πρέπει να μας χωρίζει.

Ακόμη και αν σήμερα  η κοινωνία μοιάζει να απειλείται με διχασμό από κάθε είδους ακρότητες και φαντάγματα του παρελθόντος ,  και ψάχνουμε τη λύση  σε διαφορετικούς δρόμους είναι σίγουρο ότι αργά η γρήγορα θα είμαστε πάλι μαζί γιατί η Ελλάδα θα βρει τον τρόπο να μας  ενώσει όλους στην αγκαλιά της.

Καλή δύναμη σε όλους

ΚΩΣΤΑΣ ΓΥΠΑΡΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook