Χανιά | Μοναδικό Live με τους Freaktones απόψε στο Bras de Freres
Μπορεί άραγε ο Γονίδης να συναντήσει τον Freddy Mercury και τον Coolio το ίδιο βράδυ; Κι όμως μπορεί! Θα μας το αποδείξουν οι Freaktones σε ένα μοναδικό live θα δώσουν σήμερα Mεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στο Bras de Freres.
Οι FreakΤones είναι μια τοπική, αμιγώς cover band η οποία συστάθηκε το 2010. Σήμερα η σύνθεσή τους περιλαμβάνει έξι μέλη, την Γιούλη Κατσιμπίρη (φωνή), τον Παντελή Κιάσσο στην (φωνή, κιθάρα), τον Άκη Τσουκαλά (τύμπανα), τον Γιώργο Πούλη (κιθάρα, φωνητικά) τον Στέλιο Ηλιάδη (μπάσο) καθώς και τον εμπνευστή της ιδέας της σύστασης, Μάνθο Καλαϊτζακη (πλήκτρα, φωνή).
Oι διασκευές τους διακρίνονται από ένα δικό τους ήχο και στυλ μπλέκοντας εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής που αγαπούν, από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι σήμερα.
zarpanews.gr






