Χανιά | Επίσκεψη Βαγιωνάκη στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων

χανιά-επίσκεψη-βαγιωνάκη-στις-δικαστ-363541

Επίσκεψη στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων πραγματοποίησε η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, εκμεταλλευόμενη το ολιγοήμερο κενό στις νομοθετικές υποχρεώσεις της Βουλής, λόγω Πάσχα.

Κατά την επίσκεψη της, η κα Βαγιωνάκη – η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο είχε επισκεφτεί και τις Αγροτικές Φυλακές Χανίων μαζί με τον Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη – είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς από τον Διευθυντή, κ. Γιάννη Κλαμπάκη, από Εκπροσώπους των Εργαζομένων εσωτερικής και εξωτερικής φύλαξης, αλλά και από αντιπροσωπεία Κρατούμενων, για τα οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα του Καταστήματος Κράτησης, καθώς και για τα πάγια θεσμικά και εργασιακά αιτήματα του προσωπικού.

Η κα Βαγιωνάκη αφού ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτές, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και τα αιτήματα των εργαζομένων στους συναδέλφους της βουλευτές, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών κράτησης και λειτουργίας των φυλακών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook