Χανιά | Απίστευτο ρεζιλίκι με την ακύρωση των Διεθνών Αγώνων Κολύμβησης

χανιά-απίστευτο-ρεζιλίκι-με-την-ακύρω-174116

pisina_nox4Απίστευτο ρεζιλίκι για τα Χανιά με την ακύρωση των Διεθνών Αγώνων Κολύμβησης Grand Prix που ήταν προγραμματισμένοι στο επίσημο καλεντάρι της Κ.Ο.Ε. για 18-19 Απριλίου 2015.

Οι ευθύνες για την ακύρωση του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος έγιναν μπαλάκι μεταξύ του Αθλητικού Σωματείου του ΝΟΧ που με επιστολή του πριν λίγες ημέρες γνωστοποίησε μεταξύ άλλων πως «Κατόπιν της αδυναμίας του ΕΑΚ Χανίων ως υπεύθυνου φορέα λειτουργίας του κολυμβητηρίου Χανίων, να εξασφαλίσει πετρέλαιο για θέρμανση των κολυμβητικών δεξαμενών, ο Ν.Ο.Χ. ευρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τους Διεθνείς Βενιζέλειους Αγώνες Κολύμβησης» αλλά και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου των Χανίων.

Ειδικότερα, με δηλώσεις της στον SUPER FM 89.6 η πρόεδρος του ΝΟΧ κα Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη είπε μεταξύ άλλων πως παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατόν να εξοικονομηθούν χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά του πετρελαίου σημειώνοντας πως η πολιτεία είναι υπεύθυνη για το ότι δεν λειτουργεί το κολυμβητήριο των Χανίων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων κ. Νίκος Χαζιράκης μιλώντας στον SUPER FM 89.6 τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ευθύνες για το ότι δεν λειτουργεί το κολυμβητήριο ανήκουν αποκλειστικά στην κυβέρνηση ενώ τα χρήματα που υπάρχουν δεν επιτρέπεται από το νόμο να δαπανηθούν για την αγορά πετρελαίου.

Ο κ. Χαζιράκης σημείωσε επίσης ότι το Κολυμβητήριο ανήκει στο ΕΑΚ αλλά υπάρχει σύμβαση σύμφωνα με την οποία ο ΝΟΧ μπορεί να το χρησιμοποιεί  αποκλειστικά χωρίς να δαπανά χρήματα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook