Χανιά | Απάντηση Βάμβουκα στις καταγγελίες Σαρρή για την τουριστική ζώνη

χανιά-απάντηση-βάμβουκα-στις-καταγγε-675406

Απάντηση στις καταγγελίες της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος» για το θέμα του ορισμού της τουριστικής ζώνης στο δήμο Χανίων (δείτε εδώ) δίνει με ανακοίνωση της η δημοτική αρχή.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων πως ο κ. Σαρρής «κατηγορεί για αδιαφάνεια, εκεί που υπάρχει πλήρης διαφάνεια και τήρηση των Νόμων από τη δημοτική αρχή.»

Η ανακοίνωση:

«Στην ακόλουθη τοποθέτηση προέβη σήμερα, Τετάρτη 11/4/2018, η δημοτική αρχή των Χανίων, έπειτα από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος»:

“Λυπούμαστε, που ο κ. Σαρρής κατηγορεί για αδιαφάνεια, εκεί που υπάρχει πλήρης διαφάνεια και τήρηση των Νόμων από τη δημοτική αρχή. Όσο για το θέμα του ορισμού της τουριστικής ζώνης, που χειριστήκαμε, μετά τη γνωμοδότηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου, δείξαμε ως δημοτική αρχή ότι και διάλογο κάνουμε κι ακούμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όποιων ενεργειών μας, χωρίς να διστάζουμε να τις αναθεωρήσουμε, εάν κρίνουμε ότι αυτό χρειάζεται.

Επίσης, έχουμε αποδείξει ότι δεν διστάζουμε να κινούμε τα λιμνάζοντα ύδατα ετών και να συγκρουόμαστε με συμφέροντα και λαθεμένες αντιλήψεις.

Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε το ζήτημα της τουριστικής ζώνης, που έχει οριστεί πριν πολλά χρόνια και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα.

Επειδή ο κ. Σαρρής γνώριζε όλες αυτές τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, που είχαν προηγηθεί της ανακοίνωσής του, εντελώς άδικα προβαίνει σε κατηγορίες για λόγους, που ο ίδιος γνωρίζει και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook