Το Mega εξαγοράζει την Μακρυπούλια με πρόταση βόμβα;

το-mega-εξαγοράζει-την-μακρυπούλια-με-πρό-314679

Συζητώντας με τη Μαρία Μπεκατώρου για τη φιλία της με τον Νίκο Μουτσινά, η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 επεσήμανε πόσο στενά δεμένη είναι η Ζέτα Μακρυπούλια με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό, αλλά και πόσο του στάθηκε στη δύσκολη περίοδο της απώλειας της μητέρας του.

«Κοίταξε τώρα, τις συγκεκριμένες στιγμές αν δεν είναι και οι δικοί σου άνθρωποι δίπλα σου, τότε ποιος; Πονούσα που έβλεπα τον φίλο μου να πονάει έτσι» εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη συνέχεια, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και τις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις της με τον Τζώνη Καλημέρη: «Ποιος να ξέρει; Κοίταξε να δεις… Υπάρχουν κάποια… φαγητά, όπως ξέρετε. Εμένα με έχει βγάλει ο Τζώνη κάποιες φορές. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις από τον Τζώνη, ενδιαφέρουσες θα έλεγα. Απλώς προέκυψε το “Παρτάλι”, όπου εκεί τελείωσαν όλα για μένα. Τώρα το τι θα γίνει, θα δούμε… […] Αν είναι εμπόδιο κάποια εκπομπή όμως, μπροστά σε έναν ρόλο, έχει φύγει από το προσκήνιο αμέσως. Έχω μιλήσει με το Mega, έχω συμφωνήσει, απλώς έχουν παγώσει λίγο τα πράγματα. Περιμένω ακόμα…».

Πηγή : yupi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook