Της έριξε οινόπνευμα και της έβαλε φωτιά – Πώς ήταν και πώς έγινε | Σκληρές εικόνες

της-έριξε-οινόπνευμα-και-της-έβαλε-φωτ-244370

DANA_534_35516 Φεβρουαρίου 2012. Η μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Dana Vulin. Η μέρα που μετατράπηκε σε ανθρώπινη «πύρινη μπάλα» από την επίθεση ζηλιάρας συζύγου.

Η επίθεση της Natalie Dimitrovska, που νόμιζε ότι είχε δεσμό με τον άντρα της, την άφησε με εγκαύματα τρίτου βαθμού.

pic1Ήταν σπίτι της ξαπλωμένη στον καναπέ και ξύπνησε από μια γυναικεία φωνή που έλεγε «γεια σου Dana». Αφού την κατηγόρησε για παράνομο δεσμό με τον άντρα της, την περιέλουσε με ένα μπουκάλι οινόπνευμα και της έβαλε φωτιά.

12«Είναι πραγματικά αδύνατο να εξηγήσω πόσο οδυνηρό και επώδυνο είναι. Δεν υπάρχουν λόγια».

14Μετά από αλλεπάλληλα χειρουργία για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων στο πρόσωπο και το σώμα της, πέρασε σχεδόν 3 χρόνια φορώντας μια μάσκα συμπίεσης για να βοηθήσει τη διαδικασία της επούλωσης.

Οι εικόνες αποτυπώνουν την απίστευτη ανάρρωση και τον μακρύ δρόμο που διένυσε για να αναρρώσει από τη φρικτή επίθεση.

Στο μεταξύ, οι δικηγόροι της Dimitrovska υποστηρίζουν ότι η ποινή φυλάκισης 17 ετών για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών ήταν πολύ αυστηρή και θα πάνε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας.

Θα διεκδικήσουν μικρότερη ποινή, σημειώνοντας πως η Dana Vulin δεν ήταν τόσο άσχημα τραυματισμένη όσο υποστήριξε στο δικαστήριο, προβάλλοντας υλικό που γυρίστηκε για την εκπομπή Sunday Night στο Channel 7.

«Μου έχει δοθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης και διαμαρτύρεται για 17 χρόνια», σχολίασε η Dana για τις επόμενες ενέργειες των δικηγόρων της.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook