Τα ονόματα που «παίζουν» για τη θέση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης
Κάθε ρεκόρ έχουν σπάσει, πανελλαδικά, οι αιτήσεις για τις 13 θέσεις περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης, ενώ στην Κρήτη υπολογίζεται ότι έχουν κατατεθεί περίπου 30 αιτήσεις, εκ των οποίων οι δέκα είναι από το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”, αιτήσεις για τη θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης έχουν υποβάλει ο κ. Γιώργος Τερζάκης, αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης, η σχολική σύμβουλος πρωτοβάθμιας από τα Χανιά, κ. Πόπη Κασσωτάκη, ο σύμβουλος επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης δευτεροβάθμιας, κ. Μανώλης Κριτσωτάκης, η σχολική σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Μαρία Καδιανάκη, η σύμβουλος φιλολόγων στα Χανιά, κ. Ιωάννα Ραμουτσάκη, ο φιλόλογος- ιστορικός, κ. Νίκος Γιγουρτάκης, ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Ν. Αλικαρνασσού, κ. Αντώνης Περισυνάκης, και ο κ. Νίκος Καρατάσος, διευθυντής του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
Σημειώνεται πως πολλοί εκπαιδευτικοί, σχολικοί σύμβουλοι και γενικότερα άνθρωποι της εκπαίδευσης, που δεν έβαλαν υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειακού διευθυντή, ενδέχεται να ενδιαφέρονται για τις θέσεις των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ακόμα και των διευθυντών των σχολικών μονάδων καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να αλλάξουν όλα τα πρόσωπα στις παραπάνω θέσεις.
Πηγή : cretalive.gr






