Σπιτική μερέντα

σπιτική-μερέντα-739476

Διατηρείται στο ψυγείο και την εμπιστεύεσαι γιατί την έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου και με υλικά που εμπιστεύεσαι.

Μερίδες:για 1 μεγάλο βάζο Χρόνος προετοιμασίας:15′ Χρόνος μαγειρέματος:5′ Έτοιμο σε:20

της Ελένης Ψυχούλη

Υλικά

100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

150γρ. βούτυρο

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη

4 κουτ. σούπας κακάο σκόνη (κοσκινισμένο)

1 φλιτζάνι φουντούκια, τριμμένα σε σκόνη στο μούλτι

Διαδικασία

Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο με την κουβερτούρα.

Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο.

Προσθέτετε την κουβερτούρα και τα φουντούκια και ανακατεύετε καλά.

Tips

Αν την έχετε στο ψυγείο, βγάλτε την μισή ώρα πριν την καταναλώσετε ή περάστε την ελάχιστα από το φούρνο μικροκυμάτων για να ξαναβρεί τη βελούδινη υφή και τα αρώματά της.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook