Σοκ: Έλληνας τραγουδιστής ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα εξαιτίας ιατρικού λάθους!

σοκ-έλληνας-τραγουδιστής-ζει-με-60-γραμ-223091

tragoudistiwΚάποτε ήταν 267 κιλά, ενώ τώρα είναι 80, κιλά. Όμως ένα ιατρικό λάθος τον έχει αναγκάσει να ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα.

Όπως είναι γνωστό, όταν ήταν παιδί είχε μια πτώση και έσπασε τη λεκάνη του, έβαλε τότε τεχνητούς γοφούς, έκανε έξι χειρουργεία, έπαιρνε κορτιζόνη επί δυο χρόνια, με αποτέλεσμα από 50 κιλά, στα 15 του χρόνια να φτάσει τα 105. Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος έκανε γαστρικό μανίκι και κατάφερε να αδυνατίσει, αλλά έγιναν κάποια ατρικά λάθη, με αποτέλεσμα να πάθει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις στομάχου.

Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Ο Έλληνας γιατρός είχε ράψει λάθος το στομάχι και αναγκάστηκα να κάνω μια διορθωτική επέμβαση, γιατί κινδύνευε η ζωή μου. Κατά τη διάρκεια της γαστρεκτομής στην Ελλάδα είχαν δημιουργηθεί τέσσερις στενώσεις, με αποτέλεσμα το στομάχι μου να έχει χωρητικότητα για τροφή μόλις 60 γραμμάρια. Αυτό είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Καταλαβαίνεις ότι, πλέον, πρέπει να τρώω ό,τι πιο παχυντικό υπάρχει για να συντηρούμαι. H βασική μου τροφή είναι οι καραμέλες και τα ζαχαρωτά, που έχουν πολλές θερμίδες».

daskalakis

Τώρα όπως αναφέρει ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα, θα κινηθεί νομικά εναντίον του γιατρού που έκανε τα ιατρικά λάθη και είναι άφαντος: «Ο γιατρός θα πληρώσει για τα λάθη του».

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook