Σαμαράς όταν έκλεισαν οι κάμερες «Να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα» και άλλα τέτοια χαριτωμένα

σαμαράς-όταν-έκλεισαν-οι-κάμερες-να-π-73960

samaras«Θέλω να έχετε δωρικό ύφος. Λίγες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Να αποφεύγετε τις θεατρικότητες», συνέστησε στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου

«Να σας συγχαρώ όλους. Οι Έλληνες περιμένουν πολλά από σας», είπε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου υπουργικού συμβουλίου μόλις έκλεισαν οι κάμερες.

«Πρέπει να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου», συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς και κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησής του να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τις κομματικές και τις προσωπικές προτεραιότητες.

«Να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και συνέχισε: «Εγώ δουλεύω όλη μέρα και όλες τις ώρες».

Περιγράφοντας το κώδικα σωστής συμπεριφοράς ο πρωθυπουργός είπε στους υπουργούς του: «Να στηρίζετε την κυβέρνηση. Να απαντάτε στη Βουλή. Να με ενημερώνετε για τα σχέδιά σας. Οποιοδήποτε πρόβλημα να καταστέλλεται εν τη γενέση του».

Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις προσωπικές συμπεριφορές των υπουργών και υφυπουργών. «Θέλω να έχετε δωρικό ύφος. Λίγες εμφανίσεις στην τηλεόραση. Να αποφεύγετε τις θεατρικότητες. Σεμνά και λιτά. Προσέξτε την προσωπική σας συμπεριφορά», είπε κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε τους υπουργούς του ότι η κυβέρνησή του θα εξαντλήσει την υπολειπόμενη τριετία και τόνισε: «Δεν είναι κυβέρνηση για έκτακτα προβλήματα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook