Πετράκης: «Ίσως να ήταν το καλύτερο φετινό ημίχρονο»

πετράκης-ίσως-να-ήταν-το-καλύτερο-φετ-688862

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον Απόλλωνα Πόντου.

Η τοποθέτηση του προπονητή της χανιώτικης ομάδας Γιώργου Πετράκη ήταν η εξής: «Γνωρίζαμε και πριν από το παιχνίδι ότι απέναντί μας είχαμε έναν αντίπαλο, που πραγματικά οι παίκτες του είναι υψηλού επιπέδου και έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία και το έργο μας θα ήταν αρκετά δύσκολο. Επίσης γνωρίζαμε το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου και με βάση αυτό προσπαθούσαμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι όσον αφορά το τακτικό μας πλάνο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πολύ καλή για 25 λεπτά, τα υπόλοιπα 20′ του παιχνιδιού δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτό οφείλεται στην αδυναμία να κρατήσουμε την μπάλα στην αλλαγή κατοχής, όπου αυτό μας έκανε και απλώσαμε λίγο τις γραμμές και έτσι μετά δεν είχαμε τη συνοχή που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Όμως παρότι βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ από μία στατική φάση στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια. Νομίζω ότι κατά τη δική μου άποψη ίσως να ήταν το καλύτερο φετινό ημίχρονο όσον αφορά το “χτίσιμο” παιχνιδιού, διότι είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που έπαιζε στο μισό γήπεδο. Αλλά σε αυτό το κομμάτι δείξαμε υπομονή και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους και ο τρόπος που ήρθε η νίκη και με βάση τον αντίπαλο, που είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, διότι μας βοήθησαν πάρα πολύ. Κοιτάμε τη συνέχεια, που είναι πολύ γρήγορα με το ματς της Τετάρτης στα Τρίκαλα».

Για το αν ο τρόπος που ήρθε η νίκη βοηθάει στην ψυχολογία της ομάδας και στο “χτίσιμο” εμπειριών των παικτών, αλλά και στο να “κερδίσει” και τον κόσμο: «Εκατό τοις εκατό, θα συμφωνήσω σε αυτό. Αλλά θα πω κάτι άλλο, εμάς και εμένα προσωπικά, μας ενδιαφέρει πάντα να κερδίζουμε. Για εμένα αυτός είναι ο πρώτος στόχος όταν παίζεται ένα παιχνίδι, όπως είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα και να μην καταφέρναμε να γυρίσουμε το παιχνίδι η εικόνα που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο με ικανοποίησε τόσο πολύ που και κάποιο γκολ να μην έμπαινε ή να μην το γυρνούσαμε θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Όταν έρχεται μία ανατροπή και μπαίνει και κάποιο γκολ – χώρια από τα δοκάρια που είχαμε – και καταφέρνουμε και φτάνουμε σε αυτό το σημείο είναι περισσότερο για να κερδίσει η ομάδα ψυχολογία και οι νεαροί παίκτες που έχουμε σε ηλικία να μπορούν να πιστεύουν περισσότερο στις ικανότητές τους και να κοιτάζουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία».

Ο “χρυσός” σκόρερ της ομάδας μας Νίκος Βρεττός δήλωσε τα εξής: «Θα συμφωνήσω και εγώ με τον προπονητή μου. Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι είχαμε να κάνουμε με μία πολύ δύσκολη ομάδα, όπως ο Απόλλων Πόντου. Θεωρώ ότι οι συμπαίκτες μου και όλη η ομάδα δώσαμε το 100% και γι’ αυτό καταφέραμε να γυρίσουμε το σκορ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το να γυρνάς ένα παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά δείχνει το πάθος σου, την όρεξη που έχεις για να πάρεις αυτούς τους βαθμούς και για να δείξεις αυτό που αξίζεις».

Για το αν είναι ο “άνθρωπος της τελευταίας στιγμής”, αφού είχε βγάλει και την ασίστ με τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις«Δεν θέλω να πω κάτι προσωπικό για μένα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι, όπως είπα και πριν, είμαι πολύ χαρούμενος. Το μόνο που κοιτάω είναι να βοηθάω την ομάδα μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτήν».

Από την πλευρά του Απόλλωνα Πόντου δεν έγιναν δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου λόγω πίεσης χρόνου για να προλάβει η αποστολή το αεροπλάνο της αποστολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook