Οι 10 τύποι ανθρώπων που θα συναντήσεις στην παραλία!

οι-10-τύποι-ανθρώπων-που-θα-συναντήσεις-401127

Χωρίς εισαγωγές, χωρίς τίποτα. 10 τύποι νέων ανθρώπων που θα βρεις σε κάθε παραλία, άντρες και γυναίκες:

Άνδρες

  • Ο μπανιστιρτζής

Δεν έχει καμία σχέση με τη θάλασσα. Ο μόνος λόγος που δεν κάθεται σπίτι του με την ερκοντισιονάρα του, είναι οι κώλοι. Φοράει μπλούζα και όταν δεν παίζει με το κινητό του, το κεφάλι του κινείται λες και παρακολουθεί τελικό Ρολάν Γκαρός μέσα από το γήπεδο. Έχει εντοπίσει «αυτήν με το ροζ» μιάμιση ώρα πριν, ξέρει ότι αυτή με το κίτρινο καπέλο τα έχει με τον μασίστα που παίζει ρακέτες μαζί με το 8αρι με το μπραζίλιαν. Η παρουσία του, συνοδεύεται με ήχους τύπου «Τι ζέστη είναι αυτή ρε μαλάκα», «Πότε θα πάμε να φάμε;», «Κοίτα πως κάνει ο μαλάκας (για τον μασίστα)».

  • Ο μασίστας

Ο μασίστας νιώθει στην παραλία, ό,τι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο ΟΑΚΑ. Είναι το σπίτι του. Έχει ξεκινήσει τα μπάνια από την Καθαρά Δευτέρα, ξέρει πως τα γυναικεία βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του και ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να πάρει ένα βλέμμα «μπράβο που εδώ και 10 χρόνια γυμνάζεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ». Θα σηκώσει τη ξαπλώστρα χρησιμοποιώντας δύο δάκτυλα από το αριστερό (το κακό) χέρι του, θα πιει φυσικό χυμό ακτινίδιο, θα μπει στη θάλασσα κάνοντας 200 μέτρα πεταλούδα και θα γυρίσει με μεικτό «ύπτιο – πρόσθιο». Θα βγει από τη θάλασσα αργά και βασανιστικά σαν άγγελος, ενώ το τράιμπαλ ταττού του, στα αραμαϊκά σημαίνει «Άδραξε τη μέρα σου». Η παρουσία του, συνοδεύεται με ήχους τύπου «ψήσου ρε μαλάκα μετά την παραλία να πάμε 2 χιλιόμετρα τρέξιμο κρατώντας πεντόκιλα βαράκια και να γυρίσουμε κάνοντας ποδήλατο με μία ρόδα».

  • Ο αθλητής

Ο αθλητής ήρθε στην παραλία, για έναν απλό λόγο. Ήρθε να παίξει και να εκτονωθεί. Θα παίξει με τη σειρά: ρακέτες αλά Ναδάλ, ποδόσφαιρο με έναν τέρμα στη θάλασσα αλά Κώστας Φραντζέσκος, μπιτς σόκερ με άσβεστο πάθος αλά Ιεροκλής Στολτίδης, μπιτς βόλευ αλά Φίλιππος Μπάεφ, φρίσμπι αλά Λάσι (αλήθεια, αν δεν έχεις σκύλο, γιατί να παίξεις φρίσμπι; ), σκοποβολή με πετραδάκια, διαγωνισμό ανάποδης κωλοτούμπας και μακροβουτίου. Με λίγα λόγια, όλα έχουν να κάνουν με ανταγωνισμό και άθληση. Η παρουσία του συνοδεύεται με ήχους τύπου «μπράβο ρε μαλάκα Τάκη (έβγαλε άμυνα ο Τάκης)», «που μου την πετάς ρε μαλάκα Τάκη (άστοχος ο Τάκης)» και «ψήσου ρε μαλάκα Τάκη (να παίξουν το επόμενο άθλημα χωρίς ανάσα)».

  • Ο εναλλακτικός

Ο εναλλακτικός ξέρει, πως η περίπτωση του να βρει γκόμενα στην παραλία είναι ίση με την πιθανότητα η Ελλάδα να βγει κάποτε από την κρίση. Το ίδιο απεγνωσμένος (με την Ελλάδα), επιχειρεί σπασμωδικές εναλλακτικές κινήσεις που προκαλούν ανησυχία και εκνευρισμό στις φιλικές του παρέες. Θα βγάλει να διαβάσει το «Αδελφοι Καραμαζώφ» ακόμα και αν είναι στο Super Paradise, θα δείξει ενοχλημένος από όλες τις πιο πάνω κατηγορίες ατόμων, θα μιλήσει σπάνια για «κωλάρες» και ακόμα πιο σπάνια για χαζοθέματα που συζητούν οι παρέες στις παραλίες. Θα δείξει παρόλα αυτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα πολύ ψαγμένο τατού μιας γκόμενας από τη διπλανή παρέα. Η παρουσία του συνοδεύεται με ήχους τύπου «Καλά οι Γκουντερφέλεν (ή κάτι τόσο ακαταλαβίστικο) τα έσπασαν χθες» και «Τελευταία φορά που πάω μικρές Κυκλάδες. Έχουν γίνει πολύ χάλια. Έμαθα ότι φέτος, έχει πολύ γαμάτο ελεύθερο κάμπινγκ στα Ίμια».

  • Το party boy

To party boy δεν τον νοιάζει. Τι; Τίποτα. Δεν τον νοιάζει τίποτα. Δεν πα να είναι σε ερημικό φιορδ των Παξών, δεν πα να είναι στο Κάβο Παραντίζο, το ένα και το αυτό. Θα ξεκινήσει τη μέρα του με μαργαρίτα και θα το πάει σερί με υποβρύχια. Θα κάνει τζετ σκι και ιστιοπλοΐα. Μιλάει για αμάξια και ξέφρενες νύχτες με χάι λουξ γκόμενες, για ακραίους λογαριασμούς που απέφυγε να πληρώσει λόγω κονέ ή και που πλήρωσε γιατί δεν τον νοιάζει κιόλας (yolarei είπαμε). Θα μιλήσει με όλες τις διπλανές παρέες για το αν έχουν ακούσει κανά καλό παρτάκι για το βράδυ, δεν θα κάτσει λεπτό κάτω, μέχρι να γνωρίσει όλη την παραλία και να πιάσει κουβέντα με όλες τις γκόμενες της ακτογραμμής. Θα τον ακούσεις να λέει «Το γυρνάμε σε σφηνάκια;», «Καλά μαλάκα, ήταν ένα μωρό χθες στο island» και φυσικά «Κορίτσια, έχετε ακούσει κανένα καλό παρτάκι εδώ κοντά για το βράδυ;»

Γυναίκες

  • Μόνο ηλιοθεραπεία

Τελείωσε. Δεν το συζητά. Δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να την εμποδίσει σήμερα να αποκτήσει το πολυπόθητο μαύρισμα Μπατίστ. Ακόμα και αν πέσει ατομική βόμβα, ο μόνος λόγος που θα σηκωθεί, θα είναι σε περίπτωση που το μανιτάρι από την έκρηξη, της κρύψει τον ήλιο («αν και έρευνες έδειξαν ότι ακόμα και στη σκιά μαυρίζεις»). Θα την χτυπήσουν μπαλάκια από ρακέτες, θα τη λερώσουν λάσπες από πιτσιρίκια που παίζουν, θα την ενοχλήσουν άτομα από τις πιο πάνω κατηγορίες με τις δραστηριότητές τους, αλλά αυτή εκεί. Ο στόχος, είναι ένας. Μαύρισμα Σεντρίκ Καντέ. Φοράει το μαγιό «Δεν έχει σημασία, ήρθα για ηλιοθεραπεία, όπως και να είναι θα το διαμορφώσω για να εκτεθεί περισσότερο στον ήλιο το σώμα μου». Θα την ξεχωρίσεις, επειδή 9 στους 10, φοράνε γυαλιά ηλίου για να προστατέψουν τα μάτια τους από την αντανάκλαση του ήλιου στο γυαλιστερό (από το άπειρο λάδι) σώμα της.

  • Η ανάφτρα

Η ανάφτρα ξέρει πολύ καλά τι γίνεται. Ακόμα και αν παριστάνει την αδιάφορη, ξέρει και παραξέρει. Σήμερα το πρωί, σηκώθηκε να πάει παραλία με ένα στόχο. Να τους ναυλώσει όλους. Θα κάνει άπειρες (μη μετρήσιμες) φορές πάνω κάτω (και πέρα δώθε) την παραλία, πριν ξαποστάσει (για λίγο) στην ξαπλώστρα, θα καθίσει στην πιο προκλητική πόζα που μπορεί και όταν ξαναξεκινήσει το τουρ της, θα καταλάβει πως οι συζητήσεις διακόπτονται όταν περνάει μπροστά από τις παρέες, πως οι ρακετοβόλοι κάνουν σαν μουρλοί για να τραβήξουν την προσοχή της και οι κάγκουρες θα την ρωτήσουν από «που πήρε τα γυαλιά της». Η ιδιότητά της, είναι πως μπορεί να το κάνει αυτό με οποιοδήποτε μαγιό και να φοράει.

  • Η ανασφαλής

Η ανασφαλής είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία γυναίκας. Παρότι το σώμα της δεν είναι απαραίτητα κακό, η ίδια έχει μεγάλο πρόβλημα. Θα τρέξει να μπει στην θάλασσα, σπάνια θα συμμετάσχει σε αθλοπαιδιές, θα φορέσει αξεσουάρ όπως σορτσάκια, παρεό, φαρδιά μπλούζα κτλ ακόμα και όταν είναι κάτω από την ομπρέλα. Θα την ακούσεις να λέει «Μα έχει τώρα αυτή σώμα να φορέσει μπικίνι; Βέβαια, αν η ίδια νιώθει αυτοπεποίθηση, μπράβο της…»

  • Η κοκέτα

Η κοκέτα ήρθε στην παραλία, μόνο για ένα λόγο. Για να μας δείξει το καινούριο μαγιό, τις καινούριες σαγιονάρες, το καινούριο παρεό, τα καινούρια γυαλιά ηλίου, το νέο μανό που αγόρασε. Θα έχει μαζί της ένα περιοδικό μόδας, θα μιλάει μόνο για μόδα και για τίποτε άλλο, θα εξετάσει εξονυχιστικά τους πάντες που βρίσκονται στην παραλία και θα συμμετάσχει στο 3% των δραστηριοτήτων (ηλιοθεραπείας συμπεριλαμβανομένης). Θα την ακούς να λέει (με ψεύτικη φωνή) «Καλά αγάπη μου, αυτή η στέκα σου πάει απίστευτα, να τη φοράς πιο συχνά».

  • Η απ’ όλα (aka ζυμωμένη)

Η απ’ όλα τύπισσα, είναι ένα αδάμαστο θηλυκό που πήγε στην παραλία για να κάνει τα πάντα. Δεν θα περιοριστεί στις ρακέτες ή στο βόλεϋ θαλάσσης (μέχρι τη μέση στο νερό). Θα δοκιμάσει να κάνει όλα τα extreme sports, θα ανταλλάξει συμβουλές υγιούς ζωής με τους μασίστες, φιλοφρονήσεις με τους αθλητικούς τύπους, μέρη για να βγεις με τα party boy, συζητήσεις για βιβλία με τον εναλλακτικό, τα πάντα! Θα αηδιάσει με τον μπανιστιρτζή, αλλά θα χαρεί αν πάρει ένα βλέμμα του. Είναι στην παραλία για να περάσει καλά και θα χαρεί όλες τις δυνατότητες που τις δίνονται. Σπάνια θα κάτσει σε ησυχία. Θα φοράει το μαγιό που είναι εκείνη την εποχή στη μόδα και θα την αναγνωρίσεις ακούγοντά της να λέει (πάνω από 10 φορές) την έκφραση της εποχής τύπου «Δεν υπάρχει», «Έλα ρε, πλάκα κάνεις, θεός» κτλ κτλ.

ΥΓ: Όπως κάθε καλοκαίρι, το σύνθημα είναι ένα: Πας γυμναστήριο για να εντυπωσιάσεις στη θάλασσα. Πας θάλασσα για να εντυπωσιάσεις με το μαύρισμά σου στο γυμναστήριο.

One thought on “Οι 10 τύποι ανθρώπων που θα συναντήσεις στην παραλία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook