Νεόνυμφος ξεκίνησε το μήνα του μέλιτος… μόνος του | Photos

νεόνυμφος-ξεκίνησε-το-μήνα-του-μέλιτο-409754

Το ταξίδι του μέλιτος είναι κάτι που αναμφίβολα μοιράζονται οι νεόνυμφοι – εκτός κι αν συμβεί κάτι εντελώς απρόοπτο, όπως ένας από τους δύο να χάσει το διαβατήριό του αμέσως πριν την αναχώρηση.
alone2Αυτό συνέβη στους Ινδούς Faizan Patel και τη γυναίκα του Sana που προετοιμάζονταν να φύγουν για το ταξίδι τους, διάρκειας δύο εβδομάδων, στην Ιταλία, όταν η Sana ανακάλυψε πως είχε χάσει το διαβατήριό της.

alone3

Έτσι ο Faizan «αναγκάστηκε» να ξεκινήσει μόνος του στο πρώτο «σκέλος» των κοινών διακοπών τους, χωρίς ωστόσο να χάσει το χιούμορ του. Έτσι φτάνοντας στην Ιταλία ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του να ταξιδεύει με συντροφιά μια… φωτογραφία της γυναίκας του κι έγραψε: «Έτσι ταξιδεύω με τη γυναίκα μου στο εξής». Στο tweet συμπεριέλαβε και την υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας Sushma Swaraj.alone1

Για καλή του τύχη, η Swaraj είδε το «τιτίβισμά» του και απάντησε, καλώντας τη γυναίκα του να επικοινωνήσει μαζί της και δεσμευόμενη να βρεθεί σύντομα λύση.

Αρχικά κανείς δεν πίστευε πως η Sana θα μπορούσε να αποκτήσει νέο διαβατήριο εγκαίρως, ωστόσο πλέον το ζευγάρι προσδοκά να συναντηθεί στην Ιταλία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η γυναίκα ήταν σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία παροχής βίζα κι ελπίζει να την εξασφαλίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

«Εκείνη προγραμμάτισε όλο το ταξίδι, ελπίζω να την έχω δίπλα μου σύντομα», δήλωσε ο Faizan στο CNN.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook