Με Χαρούλη, Σκουλά, Ασλανίδου και Πασχαλίδη οι εκδηλώσεις στον Αποκόρωνα

με-χαρούλη-σκουλά-ασλανίδου-και-πασχα-560093

Ένα ακόμα Πολιτιστικό Καλοκαίρι ξεκινά στον Δήμο Αποκορώνου, υποσχόμενο ξεχωριστές στιγμές που θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου, περιλαμβάνει εκτός των άλλων σπουδαία και γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι, όπως ο Γιάννης Χαρούλης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Βασίλης Σκουλάς και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Αρχικά στις 24 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεροχωρίου Παιδοχωρίου & Αγίων Πάντων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηναίων Παιδοχωρίου «Η ΠΑΝΑΓΙΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου  διοργανώνουν  συναυλία Αγάπης  με τον Βασίλη Σκουλά και τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη την Δευτέρα 24 Ιουλίου στους Αγίους Πάντες Δημου Αποκορώνου . Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ. Αποκορώνου.

Στις 28 Ιουλίου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Κεφαλά Αποκορώνου διοργανώνει συναυλία με τον «Μιλτιάδη Πασχαλίδη» στον αύλειο χώρο της πρώην Δημοτικής Σχολής Κεφαλά.

Ώρα Έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτήριου προπώληση 12 €, στην είσοδο 14 €

Ο Γιάννης Χαρούλης για μια μεγάλη συναυλία στο Γυμνάσιο Βάμου, στο Βάμο Χανίων, την Τρίτη 8 Αυγούστου. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης / Λύρα

Μιχάλης Καλκάνης / Κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης / Κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς / Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Τόλιος / Κρουστά

Mark Nieuwenhuis / Τρομπέτα

Την Κυριακή 13 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Βάμου «Ο Πρίνος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου.

Τιμή εισιτηρίου 12 € προπώληση 10 €

Δείτε αναλυτικά όλο το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Αποκορώνου εδώ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook