Κρήτη | Οι διακοπές του δημοτικού συμβούλου του βγήκαν… «ξινές»! | Photo

κρήτη-οι-διακοπές-του-δημοτικού-συμβο-540943

Έλειπε για διακοπές και λίγο πριν την επιστροφή του, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του πως άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη ο οποίος περιγράφει:

«Επέστρεψα στο σπίτι μου, μη γνωρίζοντας τι θα αντικρίσω. Όταν έφτασα σπίτι είδα πως είχαν λειτουργήσει επαγγελματικά. Αρχικά είχαν κόψει τα καλώδια του ΟΤΕ για να απομονώσουν τον συναγερμό που κτυπούσε ασταμάτητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν τα καλώδια της ΔΕΗ για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 5 το πρωί και είχαν σπάσει και τις λάμπες του δημοτικού φωτισμού για να μπορέσουν ανενόχλητοι να δράσουν, καθώς εκείνη την ώρα περνά από την περιοχή το απορριματοφόρο. Τελικά επειδή ο συναγερμός λειτουργούσε και με μπαταρία και δεν σταμάτησε να χτυπά, πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές και έφυγαν με ότι πρόλαβαν να αρπάξουν».Το περιστατικό συνέβη στην οδό Πανδάρεως  στο προάστιο του Άη Γιάννη και δεν ειναι μεμονωμένο. Όπως εξηγεί στο  cretalive ο κ. Βουρεξάκης ειδικά το διάστημα του Αυγούστου η περιοχή του γνωστού προάστιου, έχει κτυπηθεί αλύπητα από τους διαρρήκτες αφού, στους δρόμους πέριξ της οδού Ερμή τα περιστατικά είναι πάμπολλα. » Εγώ προσωπικά όσους έχω συναντήσει μου λένε πως και στο δικό τους σπίτι χτυπήθηκε από δοαρρήκτες».

Οι κάτοικοι φοβούνται για τις περιουσίες τους αλλά και για την ασφάλεια των  ίδιων και των οικογενειών τους και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση από την ΕΛΑΣ, καθώς καταγγελίες γίνονται αλλά η συμμορία που έχει βάλει το προάστιο στο… μάτι, χτυπά και διαφεύγει με μοναδική ικανότητα!

Πηγή: cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook