Κρήτη | «Μέσα» ο εγκέφαλος και μέλη των συμμοριών

κρήτη-μέσα-ο-εγκέφαλος-και-μέλη-των-164842

egklimatiki3Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία των απολογιών στον ανακριτή των συλληφθέντων που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν στο νησί.

Σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή 8 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι δυο κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο ένας είναι ο 37χρονος ρεθυμνιώτης που θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» και στον οποίο αποδίδονται βαριές κατηγορίες. Ο δεύτερος που προφυλακίστηκε είναι ένας 27χρονος από το Πέραμα Μυλοποτάμου που φέρεται ως μέλος της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης και τον βαρύνουν κυρίως κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 37χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι το κατηγορητήριο στηρίζεται σε συνομιλίες από τις οποίες δεν προκύπτει απόδειξη ότι έχει τελέσει κάποια από τις πράξεις που του αποδίδονται και ότι αυτές έχουν ερμηνευτεί «αυθαίρετα» από τους αστυνομικούς.

Από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του ανακριτή:

• Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς χρηματική εγγύηση, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 41χρονος από το Αμάρι

• Αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 8.000 ευρώ, εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής της και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα η 34χρονη από το Ρέθυμνο, κάτοικος Χανίων,

• Ο 26χρονος από το Μονοφάτσι Ηρακλείου αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

• Ο 46χρονος από τα Χανιά αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

• Ο 52χρονος από Γούβες Ηρακλείου αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. περιοχής του τρείς φορές τον μήνα

• Ο 46χρονος από το Ρέθυμνο, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Σε όλους όσοι αφέθηκαν ελεύθεροι, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης επικοινωνίας με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

GOODnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook