Κρήτη | Εκδήλωση ενημέρωσης και διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ

κρήτη-εκδήλωση-ενημέρωσης-και-διανομ-695323

Συνεχίζονται οι δράσεις περιβαλλοντικής ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και τους τοπικούς φορείς, διοργανώνεται ανοικτή εκδήλωση στο 4οΔημοτικό Διαμέρισμα – Νότιο, την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη, στη συμβολή των οδών Ταντάλου και Γαζίου, στις 18:30 και θα περιλαμβάνει ενημέρωση από τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για την πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι στιγμής οι δράσεις κατάργησης της πλαστικής σακούλας, καλλιτεχνικά δρόμενα και τη διανομή της καλαίσθητης τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Συνδέσμου.

Δήλωση Προέδρου Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη

Μια ακόμα περιβαλλοντική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, πλησιάζει, με επόμενο σταθμό μας, το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Ηρακλείου. Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να έρθουν στην εκδήλωση, να ενημερωθούν για να κατανοήσουν καλύτερα την αναγκαιότητα κατάργησης της πλαστικής σακούλας και φυσικά, να πάρουν δωρεάν την τσάντα πολλαπλών χρήσεων που έχουμε δημιουργήσει στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Μια τσάντα που εφόσον την εντάξουν στην καθημερινότητά τους, θα μπορέσουν να γίνουν συμμέτοχοι στην μεγάλη αυτή εκστρατεία και να συμβάλλουν καθοριστικά και αποτελεσματικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και σε Δήμους – μέλη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στις Π.Ε. Ηρακλείου και Λασιθίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook