Κοπέλα βρήκε το πορτοφόλι του Αντιδημάρχου Χανίων και το παρέδωσε!

κοπέλα-βρήκε-το-πορτοφόλι-του-αντιδημ-432718

Ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε απέδειξε μια νεαρή κοπέλα, η οποία βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε αμέσως!

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγγεδάκης κάνοντας τα ψώνια του σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στα Λιβάδια, έχασε το πορτοφόλι του.

Ο κ. Φραγγεδάκης φαίνεται πως στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς λίγη ώρα αργότερα τον ειδοποίησε μια νεαρή κοπέλα για το γεγονός ότι βρήκε το πορτοφόλι του και ήθελε να του το παραδώσει. Το συμβάν έκανε γνωστό ο ίδιος ο αντιδήμαρχος μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια την κοπέλα.

fraggediakis_antidimarxos

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγγεδάκης στο zarpanews.gr, ηλικίας 23-25 ετών δεν έχασε χρόνο μόλις βρήκε το πορτοφόλι του και άρχισε τη δική της έρευνα.

» Δεν πήγε στην αστυνομία για να μη χάσει χρόνο. Βρήκε το τηλέφωνό μου από την υπηρεσία του ΟΤΕ και με κάλεσε. Είχε κλείσει από μπαταρία αλλά έψαξε και βρήκε το τηλέφωνο της γυναίκας μου. Ήταν φοβερό, μια πολύ συγκινητική κίνηση που με έκανε να αισθανθώ πολύ ωραία. Για την καλή της πράξη, θέλησα να της κάνω ένα δώρο αλλά δεν δέχτηκε.»

Ο αντιδήμαρχος στο πορτοφόλι είχε χρηματικό ποσό αλλά και κάρτες, τα οποία τελικά επέστρεψαν στα χέρια του μετά από αυτή την κίνηση ανθρωπιάς από τη νεαρή κοπέλα.

Μπράβο και πάλι μπράβο!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook