Κοινή βραδινή έξοδος για Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση | Photos

κοινή-βραδινή-έξοδος-για-γιάννα-αγγελ-609517

Το άκρως κεφάτο πρόγραμμα του Τάκη Ζαχαράτου και η υπέροχη μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια καλλιτεχνική συνύπαρξη που δικαίως χαρακτηρίζεται ως η μουσικοθεατρική παράσταση της σεζόν, ήταν μια καλή αφορμή για να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο «Baraonda» δύο επιτυχημένες γυναίκες, η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση.

Οι δύο κυρίες, που τις συνδέει μακροχρόνια φιλία, κάθισαν σε κάποιο από τα πρώτα τραπέζια και, όπως ήταν φυσικό, «αποθεώθηκαν» από τους δύο καλλιτέχνες. Μάλιστα, ο κόσμος που τις αναγνώρισε, δεν δίστασε να τις πλησιάσει για να συνομιλήσει μαζί τους.

Η κυρία Αγγελοπούλου συνοδευόταν από τον σύζυγό της Θόδωρο Αγγελόπουλο, ο οποίος ορισμένες φορές ακολουθούσε γνωστές μελωδίες του Γιώργου Θεοφάνους, που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Στην ίδια παρέα με Μαριάννα και Γιάννα βρέθηκε και ο συνθέτης των επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου με τη σύζυγό του, Πάτρα, καθώς και ο Prman Γιώργος Ντάβλας με τη σύζυγό του, Έλενα.

Η παρέα τραγούδησε και διασκέδασε με την ψυχή της χάρη στα σκετς και τα σκέρτσα του Τάκη Ζαχαράτου και αποχώρησε από το γνωστό bar-restaurant αργά το βράδυ

Τάκης Ζαχαράτος, Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Ντάβλας
Έλενα Ντάβλα, Πάτρα Παπαδημητρίου, Γιώργος Ντάβλας
Έλενα Ντάβλα, Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου
Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου
Γιάννα Αγγελοπούλου, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Θεοφάνους
Αλέξης Παπαδημητρίου, Πάτρα Παπαδημητρίου, Γιώργος Ντάβλας
Γιάννα Αγγελοπούλου
Μαριάννα Λάτση

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook