Καλαφάτης: Οι δηλώσεις Σαμαρά δεν αποτελούν υποδείξεις προς τον Μητσοτάκη

καλαφάτης-οι-δηλώσεις-σαμαρά-δεν-αποτ-378714

Όσα ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε χθεσινή του συνέντευξη «δεν έχουν χαρακτήρα υποδείξεως, ή ακόμα και παραινέσεως» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο κ. Καλαφάτης ανέφερε ότι ο καθένας – και πόσω μάλλον ένας πρώην πρωθυπουργός – έχει το δικαίωμα να τοποθετείται, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Ν.Δ. λειτουργεί υποδειγματικά και πορεύεται με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συνδρομή παλαιότερων και νεότερων στελεχών της.

Ερωτηθείς εάν η αναφορά του κ. Σαμαρά σε πρώην κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί κάλεσμα για πιθανή συνεργασία τους με τη Ν.Δ., σε περίπτωση που το κόμμα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ. Καλαφάτης είπε ότι είναι αναρμόδιος και ότι δεν έχει το δικαίωμα να ερμηνεύσει και να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων ενός πρώην πρωθυπουργού.

Όπως είπε, η Ν.Δ., ως αυριανή κυβέρνηση, θα πρέπει να μαζέψει τα αποκαΐδια που θα αφήσει πίσω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι πολιτικές που θα εφαρμόσει να συνδυάζουν την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook