Καλαμάκι, Αγία Μαρίνα και Πλατανιάς «σκίζουν» στις προτιμήσεις των νιόπαντρων!

καλαμάκι-αγία-μαρίνα-και-πλατανιάς-σ-163649

neonymfoi_324Πού επιλέγουν να περάσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές τους τα νεόνυμφα ζευγάρια το καλοκαίρι του 2014; Ποιοι είναι εκείνοι οι προορισμοί ασφυκτικά γεμάτοι με ερωτευμένα ζευγάρια που «διαδηλώνουν» τα δεσμά της αγάπης τους; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago, ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους honeymoon προορισμούς, ιδανικούς για να καλύψουν τις ανάγκες των νεονύμφων για την ταξιδιωτική περίοδο Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2014.

Η Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά έχουν την πρωτιά και αυτό το καλοκαίρι, καθώς, με 38,3% των αναζητήσεων, στέφεται ως ο «top honeymoon προορισμός των Ελλήνων» για το καλοκαίρι του 2014. Όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, η Αγία Μαρίνα και ο Πλατανιάς βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας ακόμα και την Οία της Σαντορίνης, ενώ ακολουθεί λίγο πιο κάτω και το Καλαμάκι.

pinakas2Ποιος από τους παραπάνω προορισμούς όμως ενδείκνυται περισσότερο για να κάνει ένα ζευγάρι το ταξίδι του μέλιτος;

Με βάση την αναλογία των ξενοδοχείων κατάλληλα για νεονύμφους σε σχέση με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία βρίσκουμε ποιοι από τους παραπάνω προορισμούς είναι οι «ιδανικότεροι» για τη διαμονή των νεονύμφων.

pinakas3

Το νησί Μπόρα Μπόρα της Γαλλικής Πολυνησίας, γνωστό για τα πολυτελή του ξενοδοχεία, κατακτά την κορυφή της λίστας με το 60% των καταλυμάτων του να συμπεριλαμβάνουν στις παροχές τους υπηρεσίες κατάλληλες για νεόνυμφους.

boraboraΤο Κααφού, στη Βόρεια Ατόλη Μαλέ, στις Μαλδίβες, με 59,5% του συνόλου των ξενοδοχείων του να είναι κατάλληλα για νεονύμφους βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη πρώτη θέση. Περισσότερα από τα μισά ξενοδοχεία στην Νότια Ατόλη Μαλέ στις Μαλδίβες χαρακτηρίζονται «honeymoon friendly» με βάση τις υπηρεσίες που προσφέρουν (56%).

Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός στην πρώτη πεντάδα είναι το Καλαμάκι Χανίων με το 47% των ξενοδοχείων του να πληρούν τα στάνταρ για την ιδανική διαμονή για το ταξίδι του μέλιτος. Την πεντάδα των προορισμών με τη μεγαλύτερη αναλογία ξενοδοχείων κατάλληλων για νεονύμφους κλείνει η Πλαγιά Μπαβάρο με 44% των ξενοδοχείων της να καλύπτουν τις προϋποθέσεις ενός καταλύματος κατάλληλου να στεγάσει ένα ρομαντικό ταξίδι μέλιτος.

*Τα στοιχεία της έρευνας βασίζονται στις αναζητήσεις των Ελλήνων στην trivago με βάση το φίλτρο “Κατάλληλα για Νεόνυμφους” από το διάστημα 01.04.2014 έως 13.08.2014 για την ταξιδιωτική περίοδο Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2014, με διάρκεια διαμονής περισσότερο από 7  checkin.trivago.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook