Κάνε μία νέα αρχή στο Chania Sports! | Αθλήματα για παιδιά από 3 ετών και για όλη την οικογένεια

κάνε-μία-νέα-αρχή-στο-chania-sports-αθλήματα-για-π-441649

Ο Γυμναστικός και Αθλητικός Σύλλογος «ΧΑΝΙΑ» που δραστηριοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ChaniaSports, 25ης Μαρτίου 66, στην Ξυλοκαμάρα, ξεκίνησε τα χειμερινά προγράμματα άθλησης για όλους, μικρούς και μεγάλους! Οι σύγχρονες υποδομές των εγκαταστάσεων επιτρέπουν την ταυτόχρονη άθληση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με συμφέρουσες συνδρομές για όλη την οικογένεια. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Εκμάθηση κατάλληλη για ΠΡΟΝΗΠΙΑ 3 και 4 ετών από καταρτισμένους παιδαγωγούς και προπονητές.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, WATER POLO KAI AQUA AEROBIC σε κλειστή θερμαινόμενη πισίνα. Παιδικά και Εφηβικά Τμήματα 3-18 ετών.

Για ενήλικες: εκμάθηση, προπόνηση και ειδικό ασκησιολόγιο για μυοσκελετικά προβλήματα από εξειδικευμένους προπονητές με πολυετή προπονητική και αθλητική εμπειρία. Ενημέρωση και δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα καθημερινά. ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και εγγραφές όλο το χρόνο.

ΤΕΝΙΣ σε χωμάτινα γήπεδα. Τμήματα εκμάθησης παιδιών και ενηλίκων. Τα χωμάτινα γήπεδα τένις είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ και είναι ιδανικά για συχνή προπόνηση, αφού απορροφούν κραδασμούς και ελαχιστοποιούν την καταπόνηση του αθλούμενου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΓΑΣ«ΧΑΝΙΑ»/ChaniaSports® αγωνίζεται στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Χανίων. Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκινά από την ηλικία των 4 ετών (Bambini) και περιλαμβάνει τμήματα για παιδιά έως και 12 ετών (Προπαίδες).

ΡΥΘΜΙΚΗ/ΧΟΡΟΣ: Τμήματα Ρυθμικής, Κλασικού Μπαλέτου, Μοντέρνου & Σύγχρονου Χορού, Hip-Hop, Funky, Tzaz, Τμήμα Επίλεκτων Αθλητριών με δυνατότητα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ: Για παιδιά 3-5 ετών. Παιχνίδια με εναλλαγές στο ρυθμό και στην κίνηση που στόχο έχουν να κάνουν τα παιδιά να αθληθούν με έναν πιο έμμεσο και διασκεδαστικό τρόπο. Μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται, να τηρούν κανόνες, έχοντας στο μυαλό τους με ένα πιο απλό και κατανοητό τρόπο την έννοια της ευγενούς άμιλλας .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & TRAINING για ενήλικες και TEEN TRAINING για εφήβους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πειράματα για τους Μικρούς Επιστήμονες, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια και ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ με δυνατότητα σχεδίασης δραστηριοτήτων στην πισίνα, στα γήπεδα και στον παιδότοπο από παιδαγωγούς – ανιματέρ μαζί με το παιδί και τους γονείς.

Γ.Α.Σ. “ΧΑΝΙΑ” στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του ChaniaSports®

25ης Μαρτίου 66, Ξυλοκαμάρα, τηλ: 28210 99300, facebook.com/chaniasports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook