Η Βαρβάρα Περράκη παραιτήθηκε αλλά, ούτε αυτή ξέρει γιατί… Διαβάστε την επιστολή της

η-βαρβάρα-περράκη-παραιτήθηκε-αλλά-ού-335995

Διαβάζουμε την επιστολή παραίτησης της μέχρι χθες Αντιδημάρχου Χανιών κας Βαρβάρας Περράκη, και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους λόγους της παραίτησης της.

Φυσικά, το ζητούμενο δεν είναι να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τα ΜΜΕ τα αίτια μιας  παραίτησης, από μια θέση ευθύνης, αλλά αυτά να κοινοποιηθούν στους δημότες των Χανίων.

Γράφει στην επιστολή της η κα Περράκη οτι «οι λόγοι, που με ωθούν στην παραίτηση δεν είναι προσωπικοί».

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι λόγοι; Δεν έχουν δικαίωμα οι Χανιώτες, να γνωρίζουν τα πραγματικά αίτια που ώθησαν την μέχρι χθες Αντιδήμαρχο στην παραίτηση της;

Ποια ήταν κα Περράκη, τα «διαδοχικά γεγονότα» που σας οδήγησαν τελικά στην συγκεκριμένη επιλογή;

Οι δημότες δεν πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι η πραγματική αλήθεια;

Διαβάστε την επιστολή της κας Περράκη:

«Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου Χανίων.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που δείξατε στο πρόσωπό μου, με την ανάθεση από την αρχή της Δημοτικής μας θητείας αδιάκοπα, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Βιβλιοθηκών.

Οι λόγοι, που με ωθούν στην παραίτηση δεν είναι προσωπικοί. Πίστεψα ότι η παράταξή μας, πιστή σε αξίες και ιδανικά, θα έφερνε τη διαφορετική αντίληψη στη διαχείριση του Δήμου και κυρίως θα σηματοδοτούσε μια σειρά αλλαγών για την πόλη των Χανίων στο επίπεδο της καθημερινότητας αλλά και του οράματος.

Διαχειρίστηκα, σε συνθήκες κρίσης, όχι μόνο οικονομικής αλλά κυρίως ανθρωπιστικής, τομείς, που απευθύνονται στις πνευματικές ανάγκες των συμπολιτών μας, πιστεύοντας ακράδαντα στον θεμελιακό ρόλο της παιδείας και του πολιτισμού.

Δηλώνω σταθερή πίστη και αφοσίωση στις άυλες αξίες του ανθρώπινου πολιτισμού, που περιλαμβάνουν την ηθική, την κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη και κυρίως την ευψυχία.

Δεν θα σταματήσω να είμαι φύσει και θέσει πολιτικό ον, γιατί έτσι έμαθα να ζω και να πορεύομαι.

Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν γι΄ αυτό το αξιακό σύστημα, που με οδηγεί στη συμμετοχή μου τόσο ενεργά κι από θέση ευθύνης στα κοινά.

Αυτή η δύσκολη απόφασή μου είναι αποτέλεσμα μια σειράς διαδοχικών γεγονότων, που οδήγησαν τελικά στη συγκεκριμένη επιλογή μου.

Ευχαριστώ πολύ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Η Αντιδήμαρχος Χανίων, Βαρβάρα Περράκη»

zarpanews.gr

One thought on “Η Βαρβάρα Περράκη παραιτήθηκε αλλά, ούτε αυτή ξέρει γιατί… Διαβάστε την επιστολή της

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook