Εντεκάχρονος διευθυντής ορχήστρας συναρπάζει το κοινό | Video

εντεκάχρονος-διευθυντής-ορχήστρας-σ-517848

Ό,τι του έλειπε σε… μπόι, ο 11χρονος Matthew Smith το αναπλήρωσε με πηγαίο ταλέντο, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. Κι έτσι διηύθυνε 75μελή ορχήστρα στο Die Fledermaus του Γιόχαν Στράους χωρίς κανένα λάθος.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, ο μικρός μαθητής συνεπήρε το κοινό των 1.300 θεατών που βρίσκονταν χθες βράδυ στο Royal Concert Hall του Νότιγχαμ. Και πιο περήφανη ανάμεσά τους η μητέρα του Beverlyn Riley.

Στο τέλος η ορχήστρα ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο 11χρονος διευθυντής της είπε απλώς «Ήταν ωραία!».

Το ταλέντο του μικρού Matthew άρχισε να ξεδιπλώνεται πριν από τέσσερα χρόνια όταν, σε ηλικία επτά ετών, είδε δύο μουσικούς να παίζουν βιολί στην Εκκλησία της Πεντηκοστής, με τη μητέρα του, και της είπε πως ήθελε να γίνει σαν κι εκείνους.
ycqbjabuΗ 40χρονη Riley απευθύνθηκε τότε στο σχολείο του Matthew, στον δάσκαλο μουσικής Derek Williams, ο οποίος έδωσε στο παιδί ένα παλιό βιολί που βρήκε σε ένα ντουλάπι. Ο μικρός έβαλε ενστικτωδώς τα δάχτυλά του στα σωστά σημεία και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο του μάθημα.

Σύμφωνα με τον δάσκαλο, στον Matthew «η μουσική βγαίνει από τους πόρους του» και έχει «μια εγγενή, φυσική ικανότητα» που δεν έχει ξαναδεί εδώ και 30 χρόνια που διδάσκει.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την πρόβα

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook