Είχε αφήσει διαθήκη ο γιος του Mr Jumbo | Τι αποζημίωση ζητά ο Υπάτιος Πατμανόγλου

είχε-αφήσει-διαθήκη-ο-γιος-του-mr-jumbo-τι-απο-617309

Περίπου 4,2 εκατ. ευρώ διεκδικεί η οικογένεια Πατμάνογλου, ως αποζημίωση για το θάνατο της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, τον Φεβρουάριο του 2017 στο τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η μάνα και το παιδί της πέθαναν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του Mr Jumbo, Γιώργος Βακάκης, καρφώθηκε στο αμάξι του Υπάτιου Πατμανόγλου που ήταν παρκαρισμένο στις τουαλέτες. Τόσο ο Γιώργος Βακάκης όσο και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος βρήκαν επίσης τραγικό θάνατο. 

Αγωγή μαμούθ

Ο Υπάτιος Πατμανόγλου κατέθεσε στις αρχές Νοεμβρίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή σύμφωνα με την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας, με την οποία ζητά αποζημίωση.

Ειδικότερα,  ο Υπάτιος Πατμάνογλου καθώς επίσης οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου στρέφονται εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, των δύο αδερφών, του γιου του Γιώργου αλλά και της ασφαλιστικής εταιρίας του οχήματος ζητώντας παραπάνω ποσό για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και τα έξοδα τα οποία προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα.Πιο συγκεκριμένα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Η αγωγή εκδικάζεται στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά η δικάσιµος µπορεί να αλλάξει καθώς ενδέχεται να ζητηθεί αναβολή.

Άφησε διαθήκη ο Γιώργος Βακάκης

Με την εν λόγω αγωγή η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά και των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, οι οποίοι αποτελούν τους νόμιμους κληρονόμους του.

Αυτό προκύπτει από την ιδιόγραφη διαθήκη η οποία, σύμφωνα με την Real News, συντάχτηκε στις 30/11/2016 όπου ο ίδιος ο θανών είχε αφήσει, με τους συγγενείς του να μην την έχουν αποποιηθεί. Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Πηγή: Real News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook