Βόμβα: Εκτός «Ε» ο Φουρθιώτης | Ποιες εκπομπές κόβονται

βόμβα-εκτός-ε-ο-φουρθιώτης-ποιες-εκ-570030

Από τον Αύγουστο που ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon έγινε γνωστό πως αλλάζει ιδιοκτησία, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Μένιο Φουρθιώτη να αποτελεί παρελθόν για το κανάλι.

Ωστόσο, η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και ο παρουσιαστής – διευθυντής προγράμματος και διευθυντής εμπορικού, συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του στον σταθμό.

Όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του mediamagazine.gr που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης μένει εκτός καναλιού με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ρήτρα της αποζημίωσης φτάνει τις 50.000 ευρώ.

  • Ραγδαίες εξελίξεις στο Epsilon – Ποιες εκπομπές κόβονται

Άμεσα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη «Εμείς» είναι προαποφασισμένη και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις άμεσα, μέσα στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει με την μεσημεριανή εκπομπή «2 στις δύο» με τις Φωτεινή Γεωργαντά και Μαρία Ένεζλη.

Και οι δύο εκπομπές του σταθμού δεν έπιασαν τα επιθυμητά νούμερα και υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης τους στο 4ωρο πρόγραμμα από ταινίες της Καραγιάννης Καρατζόπουλος.

Οι παρουσιάστριες αναμένεται ή να απορροφηθούν σε πάνελ άλλων εκπομπών ή να συνεχίσουν σε άλλο ρόλο στο κανάλι, προωθώντας διαφημιστικά πακέτα προϊόντων.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες της Κυριακής, η μεταβίβαση του Epsilon αργεί να πραγματοποιηθεί και ίσως αυτές οι κινήσεις να συνδέονται με το γεγονός αυτό.

Πηγή: dailymedia.grgossiplife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook