Απολύθηκε η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα στην Ουγγαρία

απολύθηκε-η-εικονολήπτρια-που-έβαλε-τ-283886

Την απόλυση της εικονολήπτριας που εμφανίζεται σε ένα βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που κρατά το παιδί του την ώρα που προσπαθεί να περάσει τα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, ανακοίνωσε το ουγγρικό κανάλι N1TV, στο οποίο εργαζόταν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα Γιόμπικ, διέκοψε άμεσα τη συνεργασία του με την εν λόγω εικονολήπτρια, με τον διευθυντή σύνταξης του δικτύου να γράφει στο Facebook: «Μια συνάδελφος στο N1TV συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα σήμερα στο σημείο συγκέντρωσης στο Ρόζσκε».

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί ευρέως στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η εικονολήπτρια εμφανίζεται να βάζει τρικλοποδιά σε έναν άνδρα που κρατά ένα παιδί, ενώ σε ένα άλλο περιστατικό φαίνεται να κλωτσά δύο άλλα παιδιά, όταν αυτά παραβίασαν τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η ουγγρική αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν εκατοντάδες πρόσφυγες παραβίασαν τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η αστυνομία στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, στην πόλη Ρόζσκε.

koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook