ΑΟΧ Κισσαμικός: Η ευχάριστη έκπληξη της Football League

αοχ-κισσαμικός-η-ευχάριστη-έκπληξη-τη-691900

Οι πιτσιρικάδες του ΑΟΧ Κισσαμικού κατάφεραν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, μιας και τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, ελπίζουν και περιμένουν, μήπως η αναδιάρθρωση τους οδηγήσει ακόμη και στη Super League.

Το καλοκαίρι αρχικά ήταν δύσκολο, ωστόσο η συνένωση δυνάμεων, του ΑΟΧ με τον Κισσαμικό, έβγαλε εντέλει αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε στην πράξη.

Νεανικό ρόστερ, νέος προπονητής

Η διοίκηση εμπιστεύτηκε φέτος τον Γιώργο Πετράκη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 30 ετών, πήγε την ομάδα… τρένο. Σε 31 ματς εντός γηπέδου έχασε μόλις 8 φορές. Είχε 16 νίκες και 7 ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα.

Με νεανικό ρόστερ και κυρίως δανεικούς από τον Ολυμπιακό, δημιούργησε ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο τερμάτισε πιο ψηλά από άλλες ιστορικές ομάδες, όπως είναι η Δόξα, ο Απόλλων Πόντου και ο ΑΟΤ.

Στα τελευταία 11 ματς της χρονιάς η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού είχε μόλις μία ήττα από τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα. Είχε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες ακόμη.

Ξύδας έβαζε, Λέο μοίραζε

Πέρα από τις ατομικές επιδόσεις, να καταγραφεί ότι οι Κρητικοί είχαν στο Πρωτάθλημα την τρίτη καλύτερη επίθεση με 64 γκολ, ένα πίσω από τον Αρη (65). Η ομάδα των Χανίων είχε ως πρώτο σκόρερ στο φετινό Πρωτάθλημα τον Ξύδα, που βρήκε δίχτυα 10 φορές. Ηταν ο έβδομος σκόρερ της κατηγορίας, από κοινού με τους Κουτσιανικούλη και Ντίνα (ΟΦΗ). Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε μάλιστα στην πρώτη θέση του πίνακα των ασίστ τον Ζαν Λεό Μπατίστ, ο οποίος μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του! Εχει ήδη κλείσει για να πάει στον ΠΑΣ.

Ζιούλης και Γκίνη

Οι Ζιούλης και Γκίνη ήταν οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στη φετινή χρονιά (30 εμφανίσεις). Ακολούθησαν οι Λέο (28), Λεμονής και Παντελάκης (με 27 παρουσίες) αντίστοιχα. Οι Σάλιακας, Σελινιωτάκης και Ξύδας κατέγραψαν 26 παιχνίδια, με τον Αποστολίδη να έχει μία λιγότερη.

Πηγή: liganews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook