Ανατροπή στο μυστήριο της πτήσης MH370 των Malaysia Airlines | Δεν έριξε ο πιλότος το Boeing

ανατροπή-στο-μυστήριο-της-πτήσης-mh370-των-ma-693640

Παρά το γεγονός πως έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines, ακόμα η υπόθεση παραμένει άλυτο μυστήριο.

Τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πάρα πολλά με επικρατέστερο, τελευταία, ότι ο πιλότος Zaharie Amad Shah «έριξε» το αεροπλάνο γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει.

Όμως, κορυφαία εμπειρογνώμονας έρχεται να ανατρέψει αυτό το σενάριο και να θέσει ξανά το ζήτημα της συντριβής στην αρχική του φάση.

Ο λόγος για την Christine Negroni που υποστηρίζει πως είναι λάθος η παραπάνω θεωρία ενώ υποστηρίζει πως ο πιλότος δεν είχε καν τις αισθήσεις του όταν το Boeing 737 συνετρίβη.

Προς ενίσχυση της θεωρίας της παρουσιάζει ως απόδειξη φωτογραφίες από τα flaps των πτερυγίων, που βοηθούν στην προσγείωση και τα οποία ξεβράστηκαν στο νησί La Reunion. Συγκεκριμένα, οι εικόνες δείχνουν ότι flaps αυτά δεν είχαν ανασηκωθεί κατά τη συντριβή του Boeing, πράγμα που σημαίνει ότι ο πιλότος δεν είχε τον έλεγχο του αεροπλάνου.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Αυστραλία, αλλά παρά την έλλειψη και της παραμικρής απόδειξης ότι κάποιος από τους πιλότους είχε αυτοκτονικές τάσεις, τα αυστραλιανά ΜΜΕ τρελαίνονται μ’ αυτή τη θεωρία», αναφέρει η Negroni και συνεχίζει: «Αντιθέτως, εγώ υποστήριξα ευλόγως ότι λόγω μιας ταχείας αποσυμπίεσης στο αεροσκάφος οι πιλότοι έπαθαν μερική υποξεία και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να λάβουν λογικές αποφάσεις. Ο ένας ή και οι δύο στο πιλοτήριο οδήγησαν ακούσια εκτός πορείας το αεροσκάφος πετώντας μέχρι που κατέρρευσαν. Το αεροπλάνο συνέχισε να πετάει μέχρι που ξέμεινε από καύσιμα στο νότιο Ινδικό Ωκεανό».

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook