Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός: Και υπουργός Οικονομίας ο Δραγασάκης – Κουβέλης αντί Βίτσα που διαδέχεται τον Μουζάλα

ανακοινώθηκε-ο-ανασχηματισμός-και-υπ-658351

Εξαιρετικά περιορισμένος ο διορθωτικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά με εκπλήξεις!

Ο Γιάννης Δραγασάκης τοποθετείται στη θέση του παραιτηθέντα Δημήτρη Παπαδημητρίου, στο υπουργείο Οικονομίας, κρατώντας όμως και την θέση του αντιπροέδρου. Ο Φώτης Κουβέλης αντικαθιστά τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μετακινείται στην θέση του Γιάννη Μουζάλα, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως είχε μεταδώσει στον Realfm ο διευθυντής σύνταξης της Realnews και του real.gr, Βασίλης Σκουρής.

Στη θέση της Ράνιας Αντωνοπούλου (υφυπουργός Εργασίας) τοπθετείται ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος (έως σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας).

Τη θέση του Κώστα Ζουράρι στο υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη.

Υφυπουργός Πολιτισμού αναλαμβάνει ο Κώστας Στρατής, ενώ παραμένουν στην θέση τους η υπουργός Πολιτισμού Λύδια Κονιόρδου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Δείτε το βίντεο με τις ανακοινώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε με έναν προς έναν τους υπουργούς που μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος και στη συνέχεια μίλησε με τους νέους υπουργούς και τα μέλη της κυβέρνησης που αλλάζουν «πόστο».

Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε ήταν ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τον οποίο ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την προσφορά του στην κυβέρνηση.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook