Αγόρασε ολόκληρο κοπάδι με… πλαστά ευρώ!

αγόρασε-ολόκληρο-κοπάδι-με-πλαστά-ευ-363955

Έτριβε τα χέρια του ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την Ελασσόνα, όταν ένας άγνωστος που παρίστανε τον ζωέμπορο του πρότεινε να αγοράσει ολόκληρο το κοπάδι του πληρώνοντας τοις μετρητοίς. Δεν φανταζόταν, όμως, ότι τα χρήματα που πήρε δεν είχαν… αντίκρισμα!

Ο 72χρονος κτηνοτρόφος συνάντησε τον «έμπορο» σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο, όπου πήγε για να πουλήσει τα ζώα του, και εκείνος του παρήγγειλε 20 αρνιά δίνοντάς του ραντεβού για το επόμενο μεσημέρι στον ίδιο χώρο. Ο ανυποψίαστος ηλικιωμένος παρέδωσε τα 20 ζωντανά αρνιά και παρέλαβε 2.000 ευρώ, όπως είχαν συμφωνήσει.

Όταν, όμως, πήγε να βάλει καύσιμα και πλήρωσε με τα χαρτονομίσματα που του έδωσε ο υποτιθέμενος ζωοέμπορος, άκουσε εμβρόντητος τον υπάλληλο να του λέει ότι ήταν… πλαστά!

Αμέσως επέστρεψε στον καταυλισμό, αλλά ο «έμπορος» είχε γίνει καπνός μαζί με το κοπάδι, που είχε φορτώσει σε εάν φορτηγάκι! Το αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, στο οποίο ο άτυχος 72χρονος κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου, διενεργεί προανάκριση και προσπαθεί να εξακριβώσει τα στοιχεία του απατεώνα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook