Οι New York Times για Βαξεβάνη …

οι-new-york-times-για-βαξεβάνη-4200

Θέση πήραν στην υπόθεση του Κώστα Βαξεβάνη και την σύλληψή του οι New York Times για τη χώρα που «θέλει να θυμίζει συχνά ότι αυτή γέννησε τη δημοκρατία».

«Η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου εγείρει ερωτήματα σε μια χώρα που συχνά θυμίζει στους Ευρωπαίους εταίρους της ότι είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας», αναφέρουν δηκτικά οι σε άρθρο τους οι New York Times με αφορμή τησύλληψη του Kώστα Βαξεβάνη, λόγω της δημοσίευσης της λίστας Λαγκάρντ. Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρεται στο ελληνικό τμήμα των «Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα» που σε ανακοίνωση εξέφρασε την ανησυχία του για την «ταχύτητα στη σύλληψη του».

Αναφέρει επίσης τη δήλωση του Κώστα Βαξεβάνη ότι αντί να συλλάβουν τους φοροφυγάδες και υπουργούς οι οποίοι εμπλέκονται, συλλαμβάνουν εκείνον.

Η New York Times γράφει επίσης ότι «το νέφος πάνω από τη δημοσίευση της λίστας είναι βέβαιο ότι θα αποσπάσει την προσοχή από τους Έλληνες πολιτικούς, και μπορεί να εγείρει νέα ερωτήματα μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων που αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συζητήσουν την δόση των 31,5 δις.

One thought on “Οι New York Times για Βαξεβάνη …

  1. Παίδες εντάξει. Θα είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι η δημοσιογραφική ομάδα του ΗΟΤ DOC δεν έκανε τη δουλειά της και ειλικρινή συγχαρητήρια.

    Άλλο όμως αυτό κι άλλο η ομαδική παράκρουση!

    Προχθες ήταν το Ηot Doc, χθες οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αύριο, αν δεν είναι πάλι τα Χρυσά Αυγά ή η κ. Ρεπούση, θα είναι κάτι άλλο για να τραβάει την προσοχή μας από το μπιρ παρά ξεπούλημα της Ελλάδας…

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/wagthedog_28.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook