Ενίσχυση συσσιτίων της Μητρόπολης από τα καθαριστήρια Stegno Plus

ενίσχυση-συσσιτίων-της-μητρόπολης-απ-113486

Η ενίσχυση του έργου των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκoρώνου δεν στηρίζεται μόνο από κοινωνικούς φορείς και απλούς ανθρώπους, αλλά και από ιδιώτες επιχειρηματίες.

Το Σάββατο όσοι συμπολίτες μας επισκεφθούν τα καθαριστήρια “Stegno plus”, να γνωρίζουν ότι το 50% της αξίας για τον καθαρισμό των ρούχων τους, θα δοθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων της Μητροπόλεως.

mitropoli stegnoΓια την πρωτοβουλία αυτή σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκoρώνου κ. Δαμασκηνός Λιονάκης τόνισε ότι

«η αγάπη των ανθρώπων πολλούς τρόπους κατεργάζεται προκειμένου να βοηθήσει το κεντρικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα υπάρχει μια θεάρεστη και ευλογημένη πρωτοβουλία ενός ανθρώπου και επιχειρηματία του τόπου μας που ανήκει σε μια όμορφη παρέα ανθρώπων που έχουν τον όμιλο των στεγνοκαθαριστηρίων με την επωνυμία “Stegno plus”, οι οποίοι αποφάσισαν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το 50% το εσόδων τους από τον καθαρισμό σε όλα τα είδη ρουχισμού, να διατεθεί για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητροπόλεώς μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που σκέφτηκαν, οργάνωσαν και μέσα στον φόρτο των εργασιών τους και τη δυσκολία που περνάνε οι επιχειρηματίες μας, θέλησαν να ενισχύσουν και να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους που σιτίζονται από εμάς». Ο πρωτοσύγκελλος υπογράμμισε ακόμα ότι «να ευχαριστήσουμε όλες αυτές τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες που ανακουφίζουν τον ανθρώπινο πόνο που παρηγορούν τη μοναξιά των ανθρώπων και που χαρίζουν χαμόγελα αυτές τις εορτές που τόσο πολύ τ’ έχουν ανάγκη οι άνθρωποι».

stegno2Ο ιδιοκτήτης των καθαριστηρίων “Stegno Plus” Ιωάννης Χίνος τόνισε από την πλευρά του ότι «είναι μια πρωτοβουλία που έχουμε λάβει σαν ομάδα Stegno σ’ όλη την Ελλάδα. Η προσπάθειά μας αυτή γίνεται για την ενίσχυση των συσσιτίων όλων των Μητροπόλεων στις οποίες έχουμε παρουσία με καταστήματά μας. Ο κ. Χίνος πρόσθεσε ακόμα ότι

«ζητάμε από τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, γιατί ουσιαστικά τα δικά τους χρήματα θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη».

Ο π. Νικόλαος Γιαννακουδάκης υπεύθυνος των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου σημείωσε ότι «οι επιχειρηματίες της πόλης συνεχώς μας δείχνουν την αγάπη προς τον συνάνθρωπό τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα καθαριστήρια “Stegno plus” ενισχύουν και στηρίζουν το έργο της Μητροπόλεως, ενώ για μία ακόμα φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Χίνο, όσο και τους συνεργάτες του». Ο κ. Γιαννακουδάκης υπογράμμισε ότι «ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί σ’ αυτή την ιδιωτική πρωτοβουλία των καθαριστηρίων “Stegno Plus”».

 

Πηγή: haniotika-nea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook